26.8 C
București
duminică, 26 iunie 2022
AcasăLifestyleTravelCât costă un pachet de vacanță pentru luna de miere și ce...

Cât costă un pachet de vacanță pentru luna de miere și ce destinații sunt la modă

Agențiile de turism din România au lansat pachete de vacanță pentru luna de miere, în cele mai interesante destinații turistice ale anului 2022.

Turoperatorul Paralela45 oferă pachete turistice pentru destinații din Turcia, Grecia, Italia, Portugalia, Spania și Egipt. Perioadele disponibile sunt din luna iunie până la finalul lunii octombrie. Transportul este cu zbor charter. Prețurile pachetelor pleacă de la 573 de euro / persoană.

În iunie 2022 au fost listate și zborurile charter spre Laponia. Sunt două în acest an, în cadrul unor „pachete de vacanță alături de Moș Crăciun”. Prețul pornește de la 2.083 de euro / persoană. În perioada de Early Booking, pachetele pentru Laponia au o reducere de 100 de euro / persoană.   

Iunie este luna din anul 2022 cu cele mai multe cereri de vacanțe de până acum. Cererile sunt stimulate de începutul sezonului și de simplificarea condițiilor de călătorie.

Luna de miere în hoteluri și cluburi de lux

40 de hoteluri și cluburi de lux, majoritatea destinate adulților, sunt propuse pentru luna de miere. Cele mai multe oferte sunt pentru Santorini, insulă aflată în topul destinațiilor pentru astfel de vacanțe. Prețurile încep de la 1.331 de euro / persoană. „Cel mai mare buget de până acum pentru un honeymoon în Grecia (Santorini) a fost de 6.300 de euro / cuplu”, declară Ioana Burcea Sota, director de marketing Paralela45.

Pentru Bodrum, Antalya și Marmaris sunt selectate hoteluri de lux de cinci stele, cu pachete de la 573 de euro de persoană la final de sezon estival.

Ibiza este noutatea verii la Paralela45. Zborurile charter sunt programate din 17 iunie până în septembrie, cu pachete de vacanță de la 627 de euro/persoană și toate taxele incluse.

Ibiza este propusă de Paralela45, alături de Mykonos și Bodrum, și celor care vor să participe la concerte și petreceri în vacanța lor de vară. „Bodrumul are o viață de noapte de neratat, propunând turiștilor restaurante de talie internațională precum Nusr-Et, Zuma și Novikov”, precizează Ioana Burcea Sota.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cel mai bun program educațional din UE este “Traista cu sănătate”, desfășurat în România

Cel mai bun program educațional din UE este “Traista cu sănătate”, desfășurat în România. Acest titlu a fost acordat de Comisia Europeană. Programul „Traista cu...

Rusia – Ucraina, ziua 203. Patru rachete rusești au lovit orașul Kiev

Patru rachete rusești au lovit orașul Kiev, distrugând mai multe blocuri de locuințe, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Presa ucraineană afirmă că rușii n-au...

Maia Sandu ar putea face o vizită la Kiev

Președinta Maia Sandu ar putea face o vizită la Kiev, unde ar urma să aibă o întâlnire cu președintele Volodimir Zelenski. "Există un asemenea...
Ultima oră
Pe aceeași temă