16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleContra, toreadorul! Rezultat mare pentru Getafe cu Barcelona, final neașteptat de meci

Contra, toreadorul! Rezultat mare pentru Getafe cu Barcelona, final neașteptat de meci

Echipa tehnicianului Cosmin Contra, Getafe, a încheiat meciul, de pe teren propriu, din etapa a 15-a a Primera Division, cu scorul de 0-0. Echipa lui Contra a făcut un meci perfect în apărare și a fost la un pas de a da lovitura pe final de meci.

Pe o vreme ploioasă, care a cuprins arii extinse ale Spaniei, la Getafe s-a disputat poate cea mai bună partidă a echipei lui Contra din acest sezon. Cu toate că Barcelona a avut 2-3 ocazii mari, inclusiv o bară a lui Messi, Getafe a închis foarte bine propriul careu. Singurele faze mai ofensive ale lui Getafe l-au avut în prim-plan pe Lafita, care a fost ulterior înlocuit de Contra.

Minutul 90+4 i-ar fi putut aduce lui Getafe chiar o victorie. Totuși centralul a fluierat finalul meciului, cu câteva secunde înainte ca timpul să expire, în momentul în care Velasquez reușise să ajungă în situație de 1-1 cu portarul Claudio Bravo. De altfel centralul partidei a avut mai multe decizii greșit, inclusiv neacordarea a două penaltiuri, câte unul de ambele părți, după comiterea a unor hențuri în careu.

Cosmin Contra a reușit să încurce din nou Barcelona în cursa ei către locul 1, asta după ce și în sezonul trecut Getafe reușea un 2-2, în ultimele etape, chiar pe Camp Nou. 

Cu acest punct câștigat Getafe ocupă locul 12 cu 16 puncte. Barcelona este pe locul al doilea și s-a distanțat la 4 puncte de Real Madrid, liderul clasamentului. 

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă