13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleTigla metalica ieftina e cea mai buna alegere pentru acoperisul casei tale....

Tigla metalica ieftina e cea mai buna alegere pentru acoperisul casei tale. Afla de ce!

Lucrurile nu stau chiar asa, important este sa stii unde sa cauti un produs bun, care sa fie de calitate, dar la un pret pe care sa ti-l poti permite.

Pe acoperisuri.info gasesti toate detaliile despre tigla metalica ieftina, de la culorile in care este disponibila, la modele, finisaje, costuri de montare si intretinere, precum si preturile la care aceasta este disponibila in functie de producator.

In plus, daca apelezi la echipa beneficiezi de toate serviciile. Devizul pentru alegerea tipului de tigla, livrarea si montarea ei pe acoperisul casei tale.

Astfel ai parte de sfaturile celor mai buni specialisti in domeniu!

Si, daca inca nu stii ce fel de tigla sa alegi pentru acoperisul casei tale, avand in vedere ca aceasta este disponibila intr-o multime de forme, culori, materiale si finisaje, uite cateva sfaturi utile, care cu siguranta te vor ajuta:

1.    Acoperisul

Exista unele modele si tipuri de tigla care sunt potrivite pentru unele acoperisuri si altele care ar trebui evitate. De aceea, in functie de constructia casei tale, alegi si acoperisul potrivit pentru aceasta. O echipa de specialisti iti poate spune cu exactitate ce fel de tigla sa alegi.

2.   Materiale

Ai de ales dintr-o varietate de materiale din care tigla de pe acoperis sa fie facuta. Acestea sunt:

  • Ceramica – Disponibila intr-o multime de modele si culori, de la modern la traditional, tigla din ceramica e des intalnita pe acoperisurile caselor din Romania. E rezistenta in timp si are un design spectaculos.
  • Beton – E o varianta mai accesibila, o astfel de tigla fiind mai ieftina decat cea din ceramica, de exemplu.
  • Metal – E probabil cel mai versatil material cand vine vorba de forma si culoare. Ai de ales intre sase culori si o multitudine de forme, fiind mult mai accesibila ca pret, iar rezistenta in timp este de zeci de ani. 

3.   Greutatea acoperisului

Pentru o locuinta veche, e de preferat ca acoperisul sa fie unul mai usor, astfel ca ar fi recomandat ca materialul sa fie unul in acceasi nota.

4.   Design

Si design-ul casei si acoperisului e un factor determinant in alegerea unui anumit tip de tigla.

De ce este tigla o alegere atat de populara?

Acoperisurile din tigla sunt prima optiune a romanilor cand vine vorba de acoperisul locuintei si nu numai. Acestea sunt atat de populare deoarece au un grad de versatilitate foarte mare.

Adica sunt diponibile in mai multe culori, pot fi montate pe aproape orice fel de acoperis, au un pret bun, vin intr-o multime de forme si modele. Sunt usor de instalat si rezista foarte mult in timp, ceea ce le fac alegerea ideala pentru orice fel de casa.

Daca nu stii ce acoperis sa alegi pentru casa ta, apeleaza cu incredere la echipa BDM Roof System si acceseaza magazinul online http://acoperisuri.info/

Aici gasesti toate detaliile necesare pentru a face cea mai buna alegere pentru acoperisul casei tale.

Telefon: 0735 231 208

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă