14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleSupercupa României are un nou trofeu. Cântărește 6 kilograme!

Supercupa României are un nou trofeu. Cântărește 6 kilograme!

Supercupa României Timișoreana va avea, începând din acest an, un nou trofeu, care îi va fi acordat câștigătoarei. Ediția din acest an este disputată între Steaua și Astra.

"Primul meci al noului sezon competițional, Steaua București – Astra Giurgiu, are și o altă miză, specială. Fotbaliștii echipei câștigătoare vor ridica deasupra capului un trofeu de excepție, care va fi oferit în premieră la partida de vineri, 11 iulie, pe Arena Națională. Noul trofeu realizat în Italia măsoară aproape 70 de centimetri în înălțime și cântărește 6 kilograme. Cupa este realizată din alamă și placată cu ARGINT , iar în interiorul acesteia se află o minge de fotbal suflată cu aur", se arată într-un comunicat al FRF.

În Supercupă se întâlnesc, anul acesta, Steaua, campioana României, câștigătoare a Ligii I și Astra Giurgiu, care a cucerit Cupa României, după ce a învins în finală Petrolul Ploiești.

Supercupa României Timișoreana se joacă vineri, 11 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Cele mai citite

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă