17.7 C
București
miercuri, 25 mai 2022
AcasăLifestyleStil de viațăCum sa te bucuri de confort sporit la tine acasă. Trucuri folosite...

Cum sa te bucuri de confort sporit la tine acasă. Trucuri folosite de specialiști

Locuința proprie a devenit, mai ales în ultimii doi ani, de când au fost introduse restricțiile din cauza pandemiei de coronavirus, locul în care te relaxezi, muncești, faci sport, iei cina, vizionezi filme, bei o cafea cu prietenii. Însă, pentru ca propria casa să fie extrem de confortabilă, practică, să te poți bucura de numeroase activități plăcute, are nevoie de câteva îmbunătățiri pentru ca totul să fie perfect iar tu să te simți la tine acasă extraordinar, să își dorești să ajungi cât mai repede, să te poți relaxa total.

Din materialul următor vei afla câteva trucuri pe care le folosesc specialiștii în amenajarea caselor, dar și cum să transformi locul într-unul superb, în care modernismul se împletește cu utilitatea.

Iată ce poți face pentru a-ți transforma locuința într-una extrem de confortabilă

Îți displace profund să cari litri întregi de apă plată de la supermarket și chiar dacă scapi de această corvoadă și o comanzi, tot te enervează faptul că trebuie să o depozitezi în bucătărie sau în cămară, aceasta ocupând destul de mult spațiu. Însă, o soluție sustenabilă este montarea unui filtru de apă performant, astfel că apa de la robinet se va transforma în propria apă plată și astfel ai scăpat de grija apei. Iar accesoriile pentru filtrele de apă de la Shop-einstal.ro te vor ajuta să ai o apă proaspătă și fără impurități, direct de la robinet!

În plus, chiar dacă apa calcaroasă poate fi o problemă destul de serioasă, însă, dacă vei folosi filtrele de apă potrivite, te vei bucura de apă potabilă, ca de izvor, chiar la propriul robinet din bucătărie.

Dacă ai rezolvat problema apei, cu o investiție minimă o poți rezolva și pe cea a confortului din living, dar și pe cea a aspectului. Pentru a avea un living în care să te simți extrem de bine, dar și care să arate exact ca în revistele de modă, ai nevoie de o canapea de calitate, încadrată perfect în cameră și foarte confortabilă.

Dacă ești genul puțin mai îndrăzneț, poți achiziționa o canapea din catifea colorată, va fi o piesa statement de mobilier, iar restul camerei va fi amenajată în funcție de aceasta. Astfel, poți cumpăra câteva perne decorative într-o nuanță mai deschisă decât canapeaua, draperii de aceeași culoare (poți alege culoarea canapelei sau a pernelor decorative) și un covor în aceeași gamă cromatică.

Iar dacă vei așeza și o măsuță de cafea din sticlă (sau din lemn, cu tot felul de modele din rășină), livingul tău va arăta extraordinar. Nu uita de lampadare, pe care le poți așeza în colțuri pentru a oferi o lumină bună în orice colț al încăperii.

Iar pentru ca totul să fie perfect la tine acasă, îți poți amenaja un colț de sport, unde să poți face mișcare atunci când nu ai timp să mergi la sală sau există alți factori care te împiedică să ieși din casă. Un covoraș special, câteva gantere și, dacă ai spațiu suficient, o bandă sau o bicicletă pot completa perfect zona de sport.

Pentru ca locuința ta să fie exact așa cum ți-ai dorit, stabilește un buget pe care ești dispus să îl cheltui, lasă-ți imaginația să zboare și apucă-te de treabă. În curînd, casa ta va fi exact așa cum ai visat!

Cele mai citite

A rămas la aceeași părere. Ciolacu spune că impozitul progresiv trebuie introdus

Marcel Ciolacu, președintele PSD, își menține părerea. Crede că impozitul progresiv trebuie introdus. Ciolacu a mai spus că ar trebui măcar procedurile realizate. Acesta s-a...

Yoga: 3 ramuri importante ale acestei practici

Cu o istorie de aproximativ 5.000 de ani, yoga este o practică care îmbină posturile fizice cu meditația, concentrarea și tehnicile de respirație, pentru...

Comisia Europeană a aprobat o schemă românească de 100 milioane de euro pentru a sprijini regenerarea pădurilor

Comisia Europeană a aprobat, în conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, o schemă românească de 100 de milioane de euro pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă