11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua București încearcă să se întărească în aceasta perioadă cu două nume...

Steaua București încearcă să se întărească în aceasta perioadă cu două nume grele din Liga 1

După transferul lui Florin Tănase, perfectat luni, Steaua a încercat să facă rapid alte două mutări. Boldrin şi De Amorim, de la Astra, sunt jucătorii pentru care Gigi Becali a făcut o ofertă.

Cele două grupări s-au înţeles asupra sumei de transfer – 1 milion de euro – însă cei doi fotbalişti nu au semnat cu gruparea pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Astra a acceptat să le plătească fotbaliştilor şi restanţele, din banii proveniţi de la Steaua, respectiv câte 50.000 de euro. Fotbaliştii s-au înţeles în cele din urmă cu Gigi Becali în privinţa salariilor, dar nu înainte de a cere şi o primă de instalare, cu care finanţatorul vicecampioanei nu a fost de acord.

Boldrin şi De Amorim vor câte 100.000 de euro sub formă de primă de instalare, pentru a semna cu Steaua.Fotbaliştii mizează pe faptul că în două săptămâni vor intra în 3 luni neplătite la Astra, vor depune memorii şi vor deveni jucători liberi de contract.

Oricum, aceştia se află în ultimul an de contract cu Astra, iar din iarnă sunt liberi să negocieze cu orice altă echipă. Acesta este şi principalul atu al brazilienilor şi principalul motiv pentru care solicită prima de instalare.

Ei sunt convinşi că, fie că vor pleca acum sau cel mai târziu în vară, statutul de jucători liberi le va oferi posibilitatea de a-şi negocia de pe poziţii de forţă atât salariile, cât şi primele de instalare.

Astfel, Boldrin şi De Amorim nu se grăbesc să accepte oferta Stelei. Cei doi nu par să fie dispuşi să dea înapoi, lucru care se poate spune şi despre Gigi Becali. Şansele ca fotbaliştii Astrei să mai ajungă la Steaua s-au diminuat considerabil, iar negocierile sunt în impas.

100.000 de euro cer Boldrin şi De Amorim la semnătură

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă