17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleStatuia din bronz a lui Cristiano Ronaldo, ridicată în Madeira, criticată de...

Statuia din bronz a lui Cristiano Ronaldo, ridicată în Madeira, criticată de localnici!

Cristiano Ronaldo are propria statuie din bronz, înaltă de mai bine de 3 metri, în localitatea sa natală, Funchal, din Madeira. Evenimentul dezvăluirii statuii, la care a participat și starul lui Real Madrid, a marcat însă și primele nemulțumiri ale locuitorilor.

"Este un moment special pentru mine. Sunt foarte mândru să am o astfel de statuie. Este o motivaţie în plus pentru a continua să câştig trofee şi titluri", a declarat Ronaldo, care a fost înconjurat de familie la acest eveniment.

Statuia de bronz, care a fost sculptată de Ricardo Velosa, are o înălţime de 3,40 metri şi 800 de kilograme și este amplasată în Praca do Mar, pe malul mării. Locul atrage cei mai mulţi turişti din regiune, iar evenimentul nu a trecut neobservat.

Localnicii au criticat statuia deoarece aceasta nu ar aduce prea mult cu celebrul fotbalist. "Nu pare să semene foarte mult cu Ronaldo această statuie", a declarat un localnic, fan al starului portughez.

Cristiano Ronaldo a cucerit Balonul de Aur pentru anul 2013 și se numără printre cei trei finaliști ai trofeului și în 2014.

Cele mai citite

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...
Ultima oră
Pe aceeași temă