15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleSpaniolii vor să cumpere caracatiţa Paul. Vezi aici la ce preţ

Spaniolii vor să cumpere caracatiţa Paul. Vezi aici la ce preţ

Întreaga naţiune germană a fost prins ură pe caracatiţa Paul, după ce molusca-profetă a prezis ieşirea echipei naţionale a nemţilor din Cupa Mondială de Fotbal 2010.

Dacă Germania aşteaptă acum caracatiţa în farfurie sub diferite forme, fie sushi, fie paella, spaniolii s-au îndrăgostit  de cefalopodul capabil să citească viitorul.

Ameninţată chiar cu aruncarea într-un acvariu plin de rechini, caracatiţa Paul este considerată un adevărat fenomen de fotbalistul iberic Xavi. “Ar trebui să fie mascota naţionalei”, a sugerat el.

Drept pentru care ibericii sunt gata să o cumpere. 30 de mii de euro este oferta fanilor Furiei roja pentru cefalopodul care le-a prezis şi victoria din finala cu Olanda!

“Trebuie să îl cumpărăm pe Paul indiferent cât va costa. Această caracatiţă ne-a cucerit pe toţi, nu merită să sfârşească într-o cratiţă”, a precizat primarul localitatii Carballino, Carlos Montes.

Încă de la primul meci jucat la CM 2010, caracatiţa Paul, care trăieşte într-un acvariu din Germania, a ghicit învingătoarele din partidele jucate de Mannschaft-ul lui Joachim Low. Sunt folosite două recipiente de sticlă, umplute cu scoici şi acoperite cu steagurile naţionalelor ce urmează să joace, iar prima alegere a lui Paul este considerată ca fiind cea care desemnează echipa învingătoare. Până acum are un procentaj de sută la sută, însă prezice doar învingătoarele din partidele Germaniei.

Cele mai citite

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă