Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Soţia lui Schumacher, achiziţie de 30 de milioane de euro

Corinna Schumacher a ţinut răspundă, prin intermediul managerului Sabine Kehm, la zvonul apărut în ultimele zile, conform căruia Michael Schumacher urma să fie mutat în Spania, într-o locuinţă achiziţionată recent de soţia septuplului campion mondial din Formula 1.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 10:25

Publicaţia "Illustre" susţinea că Schumacher va fi mutat în locuinţa, pe care Corinna a achiziţionat-o recent cu 30 de milioane de euro chiar de la preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, însă Sanibe Kehm a declarat public că Schumi va continua să fie tratat la proprietate sa din localitatea elveţiană Glan.

„Familia Schumacher nu intenţionează să se mute”, a anunţat Sabine Kehm. Declaraţia acesteia a fost urmată şi de o reacţie a primarului din Mallorca, cel care a lansat zvonul. Acesta a precizat că declaraţiile sale anterioare au fost interpretate greşit. Totuşi, acesta a precizat din nou că va face tot ce-i stă în putinţă ca familia Schumacher să se simtă ca acasă în Mallorca, daca va decide să se mute în localitatea spaniolă.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia.

Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Comentarii

loading...