9.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Soţia lui Schumacher, achiziţie de 30 de milioane de euro

Publicaţia „Illustre” susţinea că Schumacher va fi mutat în locuinţa, pe care Corinna a achiziţionat-o recent cu 30 de milioane de euro chiar de la preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, însă Sanibe Kehm a declarat public că Schumi va continua să fie tratat la proprietate sa din localitatea elveţiană Glan.

„Familia Schumacher nu intenţionează să se mute”, a anunţat Sabine Kehm. Declaraţia acesteia a fost urmată şi de o reacţie a primarului din Mallorca, cel care a lansat zvonul. Acesta a precizat că declaraţiile sale anterioare au fost interpretate greşit. Totuşi, acesta a precizat din nou că va face tot ce-i stă în putinţă ca familia Schumacher să se simtă ca acasă în Mallorca, daca va decide să se mute în localitatea spaniolă.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia.

Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Ultima oră
Pe aceeași temă