27.6 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăLifestyleSoția lui Buhnici: ”Prazul e mâncare de săraci”

Soția lui Buhnici: ”Prazul e mâncare de săraci”

Familia Buhnici e luată din nou la ochi. După celebru scandal al vergeturilor despre am scris aici, acum, circulă pe rețelele de socializare un videoclip cu George Buhnici și soția sa în care aceasta afirmă: „Bame, praz… de-astea. Nu le înțeleg. Cred că asta e mâncare de săraci”.

Pe Tik Tok circula un videoclip cu George Buhnici și soția în care cei doi au o discuție despre mâncărurile românești.

Vlogger-ul a întrebat-o pe Lorena ce mâncăruri îi plac și care nu îi plac. Aceasta spune: „Bame, praz… de-astea. Nu le înțeleg. Cred că asta e mâncare de săraci”, iar George o aprobă și îi răspunde apoi imediat „Da!”.

Ca un răspuns, Oana Roman a reacționat pe reţelele de socializare: „Doamna spune că meseria ei este să facă PR și comunicare. Are însă probleme serioase de comunicare personală. De exemplu, disprețuiește săracii. Și spune: Nu-mi plac bamele și prazul, e mâncare de săraci. Și o spune senin! Iar soțul râde încântat. Ce n-au înțeles dânșii e că sărăcia constă în altceva și dacă ai un minim de bun simț nu disprețuiești săracii și nici o altă categorie de oameni”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă