10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleSfaturi simple privind alegerea ceasurilor de dama

Sfaturi simple privind alegerea ceasurilor de dama

Nu exista nicio indoiala ca lumea ceasurilor este o lume in care predomina ceasurile barbatesti. Barbatii cumpara mult mai multe ceasuri decat femeile. Ceasurile pentru barbati au luat un avant puternic in anii 1920 si 1930, iar din acel moment si pana acum, ceasurile pentru femei care au fost realizate, nu au fost altceva decat o varianta mai fina ceasurilor pentru barbati.

Look-ul unei femei nu este complet fara accesorii. Accesoriile pot pune in valoare cu adevarat o tinuta si si o pot scoate in evidenta mai mult ca oricand. Nu este de mirare ca doamnele petrec atat de mult timp incercand sa aleaga cele mai bune detalii care sa se potriveasca cu tinuta lor. Acestea pot include bijuterii, genti, ochelari de soare, palarii si o gama larga de alte accesorii. Cu toate acestea, daca doamnele isi doresc sa creeze un aspect cu adevarat memorabil, un ceas de lux este un must-have. Vestea buna este ca exista o multitudine de modele de ceasuri de dama dintre care puteti alege. Gama este atat de larga incat fiecare doamna isi poate gasi ceasul perfect care sa sublinieze propriul stil pe care il are.

Probabil ca unele dintre cele mai dorite ceasuri sunt cele care au curea din piele, asta pentru ca sunt extrem de practice si comode pentru purtat. Insa, pentru momente cu adevarat speciale exista ceasuri incrustate cu unele dintre cele mai fine pietre, sau chiar ceasuri minimaliste, pendant.

O alegere buna de curea poate imbunatati aspectul unui ceas. Cu toate acestea, daca nu le asortati cum trebuie, ceasul poate arata ciudat. Cum sa evitati aceasta problema? Aceasta este intrebarea pe care toata lumea o are pe buze:

  1. Asortati culoarea curelei cu cadranul
  2. Asorteaza textura cu stilul ceasului
  3. Evitati combinatiile extreme

Indiferent daca este vorba despre un ceas din otel, aur, crom sau un ceas placat cu aur galben, roz, cureaua trebuie sa complimenteze cadranul. Un cadran alb sau argintiu este relativ neutru, va arata minunat cu o curea de culoare neagra sau bruna. De fapt, va functiona cu orice, albastru, gri, bej etc.

Un cadran din argint sau aur alb ofera o multime de posiblitati de alegere, si acolo, singurul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare este daca culoarea curelei se potriveste sau nu cu tinuta voastra. 

Din cand in cand, tendintele tind sa ocoleasca definitia bunului gust, iar uneori, anumite combinatii nu au nici stil, nici clasa si nici bun gust. Un exemplu al unei astfel de tendinte este cureaua NATO. Aceasta curea are ca design originar, stilul army si este o solutie eficienta pentru ceasurile practice. Este robusta si durabila dar nu se potriveste oricarei tinute.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă