18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleScor de tenis în Sevilla-Espanyol Barcelona. De peste 60 de ani nu...

Scor de tenis în Sevilla-Espanyol Barcelona. De peste 60 de ani nu s-a mai înregistrat un asemenea rezultat

Sevilla și Espanyol au oferit un spectacol incredibil pe Ramon Sanchez Pizjuan, cum nu s-a mai văzut în Primera Division de 60 de ani.

Din 1956, nu s-a mai întâmplat ca un meci din prima ligă spaniolă să se încheie cu scorul de 6-4. Și asta nu a fost totul! După prima repriză, scorul era 3-3, fapt care nu s-a mai întâlnit în runda inaugurală a sezonului din La Liga din 1933 încoace.

Cu un nou antrenor pe banca, Quique Sanches Flores, Espanyol a deschis scorul în minutul 8, prin Pablo Piatti, argentinianul împrumutat de la Valencia, dar Sevilla a întors rezultatul în favoarea sa, grație reușitelor lui Sarabia și Vietto, jucători aflați la debutul în tricoul andaluzilor în Primera.

Catalanii au mai reușit o remontada până în minutul 45, după golurile înscrise deHernan Perez și Victor Sanchez, dar ultimul cuvânt al primei reprize l-a avut Vietto, care a punctat pentru 3-3.

În a doua parte a jocului, trupa lui Jorge Sampaoli s-a dezlănțuit și a înscris de trei ori prin alți trei jucători aflați la primul meci în Primera Division, Franco Vazquez, Ben Yedder și Kiyotake.

Espanyol a mai găsit puterea de a mai marca o dată, prin Gerard Moreno, în minutul 80, dar fără a mai pune în pericol victoria Sevillei, care s-a impus cu 6-4.

Cele mai citite

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă