10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Scarlett Johansson, cea mai bine plătită actriţă

În vârstă de 34 de ani, ea a obţinut în ultimul an venituri de 56 de milioane de dolari, însă această sumă o plasează abia pe locul al optulea în clasamentul general al actorilor, după Adam Sandler. Ea a câştigat 15,5 milioane de dolari, mai mult decât a câştigat în 2018, graţie succesului „Avengers: Endgame”. News.ro informează că actriţa Sofia Vergara din serialul „Modern Family” este pe locul doi cu venituri de 44,1 milioane de dolari. 

Tot în această săptămână a fost anunţat şi actorul cel mai bine plătit: Dwayne Johnson, cu venituri de 89,4 milioane de dolari. Toate actriţele din Top 10 al acestui an au câştigat onorarii care au depăşit pragul de 20 de milioane de dolari, spre deosebire de anul trecut, când doar Scarlett Johansson şi Angelina Jolie, primele în clasament, au reuşit această performanţă.

Johansson va relua rolul din spin-off-ul francizei „Avengers”, „Black Widow”, care va fi lansat anul viitor. Clasamentul este completat de: Reese Witherspoon cu venituri de 35 de milioane de dolari; Nicole Kidman – 34 de milioane de dolari, Jennifer Aniston – 28 de milioane de dolari; Kaley Cuoco – 25 de milioane de dolari, Elisabeth Moss – 24 de milioane de dolari, Margot Robbie – 23,5 milioane de dolari, Charlize Theron – 23 de milioane de dolari şi Ellen Pompeo – 22 de milioane de dolari. Topul a fost realizat de editorii revistei Forbes pe baza unor estimări furnizate de companiile Nielsen, Box Office Mojo şi IMDb şi a unor informaţii provenind de la specialişti din industrie.

Ultima oră
Pe aceeași temă