12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleSăgeata - moral ridicat

Săgeata – moral ridicat

Săgeata Năvodari intră cu un moral peste medie în noul sezon la fotbal. Elevii lui Cătălin Anghel s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Modelu și au reușit să termine fără înfrângere perioada de pregătiri, asta deși au jucat nouă meciuri amicale.

Anghel a trimis pe teren probabil echipa pe care o va alinia și în prima rundă a Ligii II, în condițiile în care vedeta Deletic care este, pe moment, indisponibil, iar năvodărenii au marcat de două ori prin Chițu și Muzac, jucători care au evoluat și în Liga 1 pentru Săgeata. Astfel, pe teren s-au aflat Albuț – Cîrjă, Pătrașcu, Damian, Bruno – Bărbulescu, Muzac – Chițu, Vezan, Eloy – Guerra, din minutul 75 intrând restul componenților lotului.

Astăzi, tehnicianul con-stănțean va anunța și compo-nența lotului de jucători pe care se va baza în sezonul care începe sâmbătă printr-un meci cu ACS Berceni, printre certitudini urmând să se numere și mijlocașul Stana, venit în acest weekend de la Ceahlăul Piatra Neamț. Mijlocașul a fost adus la cererea expresă a antrenorilor care au nevoie de soluții în condițiile în care sezonul se anunță mai lung decât se preconizase. Stana a semnat un contract pe un sezon cu Săgeata. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă