10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleSăgeata începe meciurile amicale

Săgeata începe meciurile amicale

După trei succese obținute în meciurile de la Năvodari, fosta prim-divizionară Săgeata continuă perioada de acumulări fizice și tactice, la Bușteni. Echipa lui Cătălin Anghel are astăzi primul meci amical dintre cele cinci programate în cantonamentul montan, adversar urmând să fie formația de Liga 2 CSM Râmnicu Vâlcea. Năvodărenii își propun pentru stagiul de două săptămâni de pe Valea Prahovei să omogenizeze lotul actual de jucători, deși oficialii echipei din nordul litoralului nu exclud posibilitatea de a mai aduce și alți jucători pentru completarea distribuției actuale.

Pe lângă meciul cu Râmnicu Vâlcea, formație care a ratat, la mustață, promovarea în primul eșalon, Săgeata mai are programate partide cu ASC Berceni (probabil o contracandidată la locul care va duce în primul eșalon), FC Voluntari și Fortuna Câmpina, plus un meci pe 15 august contra celor de la FC Clinceni, sub rezerva că meciul ar putea fi anulat în cazul în care cele două echipe se vor afla față în față în primele runde ale sezonului viitor.

Față de lotul care a plecat către Bușteni, singura noutate este Emilio Guerra, ibericul revenind la club după ce a fost convins de conducerea administrativă să joace și în eșalonul secund. De altfel, Săgeata pare să aibă cel mai solid lot din toată Liga a doua. Meciurile amicale sunt programate pe 8, 12, 14 și 15 august.

Săgeata s-a antrenat intens pentru începutul acestui sezon

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă