Rosie Huntington-Whiteley, apariție nud. Soția lui Jason Statham a incendiat Instagramul

La 33 de ani, Rosie, soția lui Jason Statham, a incendiat internetul după ce a pozat topless pentru publicația Elle SUA.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

03.03.2021 - 17:53

Rosie Alice Huntington-Whiteley este un fotomodel britanic, actriță, designer și femeie de afaceri. Aceasta a devenit cunoscută de când lucrează la agenția de modă Victoria’s Secret, fiind unul dintre "îngerii" acestui brand, dar și pentru colaborarea sa artistică cu brandul de modă denim-concentrat Paige.

Rosie a acceptat invitația celor de la Elle, fiind vedeta de pe coperta ediției de aprilie. Odată cu acest anunț, frumosul fotomodel a postat și câteva imagini de la ședința foto făcută special pentru revista din Statele Unite.  

Pentru că doar pe Instagram, soția actorului Jason Statham este urmărită de 12 milioane de oameni, nu a durat mult până ca fotografiile cu ea în lenjerie intimă și topless să adune mai bine de 200.000 de mii de aprecieri. 

Nu este însă prima oară când soția actorului pozează așa. Fiind un fotomodel de renume aceasta a avut diverse colaborari în care a fost nevoită să se fotografieze în astfel de ipostaze. 

Citește totul despre:

Comentarii