11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle„Românii au talent”. Cine este tânărul orfan care a primit aseară golden...

„Românii au talent”. Cine este tânărul orfan care a primit aseară golden buzz

GIM, Ghintan Ion Mihai, este cel de-al patrulea concurent care a reușit să obțină butonul auriu și calificarea directă în semifinale. ”Ce-i aici înăuntru, e grav. Am emoții față de mine”, a spus el înainte de intrarea pe scenă. Povestea vieții lui a adus o liniște bruscă la masa juriului: tânărul a fost abandonat la 9 ani la orfelinat, iar la 12 ani a fugit de acolo și a locuit pe străzi. Cu toate acestea, el nu a renunțat la visurile lui și a continuat să cânte. Iar aseară, Florin Călinescu a decis că este timpul să îl facă pe GIM să creadă în a doua șansă. ”Crezi în povestea cu peștișorul de aur?”, a întrebat juratul și a apăsat butonul auriu. Fericit, concurentul a transmis un mesaj puternic spre cei de acasă: ”Trageți și îndurați că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap”.

Și vineri și luni… Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.7 puncte de rating și 32.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 5.2 puncte de rating și 14.4% share.

Aseară, peste 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul oferit de emisiunea Românii au talent. În minutul de maximă audiență de la 21:42, aproape 3 milioane de români au fost cu ochii pe spectacolul de pe scenă.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Florian Geanovu, Duo Fătu, Yustin Boroș, Yannis Boroș, Dinamic, MAGITOT, Andrei Ioniță și Oskar Mauricio. 

Vineri, de la 20:30, luminile se reaprind, iar talentul iese la iveală! Nu ratați o nouă ediție a celui mai iubit show de divertisment! 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă