Revvolution Kids - program integrat de sport și nutriție adresat copiilor

Revvolution Kids - program integrat de sport și nutriție adresat copiilor (P)

Pe 16 ianuarie, Revvolution Powered by Valentin Vasile lansează un program special de nutriție și sport adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 15.01.2018 - 14:17

Această inițiativă vine din dorința de a oferi tuturor membrilor familiei posibilitatea de a învăța principiile unui stil de viață sănătos care se bazează pe o alimentație echilibrată și pe mișcare susținută.

 „Nu doar adulții au probleme cu greutatea, ci și copiii, lucru confirmat, din păcate, de Organizația Mondială a Sănătății care ne indică faptul că, în România, 3 copii din 10 sunt supraponderali sau obezi. Întreaga familie este indicat să știe ce presupune o alimentație sănătoasă și ce fel de exerciții sportive le sunt indicate tuturor membrilor săi pentru a avea rezultatele scontate. Prin Revvolution Kids ne dorim să atragem cât mai mulți copii care să beneficieze de suportul specialiștilor noștri- nutriționist și antrenori - și să le insuflăm încă de mici dorința de a trăi echilibrat, de a face mișcare în mod constant și de a se alimenta corect. Ei vor afla, cu ajutorul unor metode specifice, a unor jocuri și a discuțiilor adaptate vârstei lor ce beneficii au unele alimente, cât de dăunătoare pot fi altele și, mai ales, vor face sport”, a declarat Valentin Vasile, fondatorul Revvolution și cel care va coordona cursurile pentru copii.

 Antrenamentele vor dura o oră și vor cuprinde exerciții și jocuri adaptate nivelului de rezistență a tuturor participanților, făcându-i pe cei mici să își consume într-un mod benefic energia, ajutându-i în același timp să se dezvolte armonios, să slăbească, dacă este cazul, și să aibă un organism sănătos. Costul unei ediții este de 100 de euro pentru fiecare copil participant, însă dacă și părinții sunt înscriși în program, costul devinde de 80 de euro pentru micuțul spotiv.

 Despre Revvolution Powered by Valentin Vasile

Revvolution este un program complet și complex de remodelare corporală creat de către Valentin Vasile, antrenor și specialist în nutriție sportivă cu o vastă experiență, care are ca scop să îi aducă pe participanți în cea mai bună formă, în cel mai scurt timp posibil. Revvolution are o abordare holistică și cuprinde componente atât de antrenament, nutriție, coaching și motivație, cât și de educație pe termen lung prin seminare și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Antrenamentele de grup sunt împărțite în mai multe grupe de o intensitate fizică diferita: GROW!, MORE!, UP! șI PRO!, iar procesul de remodelare corporală este unul sănătos, atât din punct de vedere nutrițional, cât și în ceea ce privește siguranța antrenamentelor.

Comentarii