16.3 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăLifestyleRelația e pe butuci! Ce se întâmplă, de fapt, cu Jennifer Lopez...

Relația e pe butuci! Ce se întâmplă, de fapt, cu Jennifer Lopez și logodnicul său

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează un cuplu de patru ani, iar de 2 ani sunt logodiți. Cu toate că se numără printre cele mai apreciate vedete de peste Ocean, problemele nu i-au ocolit nici pe ei în acest prim an al pandemiei, care ne-a dat viața peste cap tuturor.

După ce și-au amânat nunta de două ori, în weekendul care tocmai a ajuns la final, marile tabloide din Statele Unite scriau că aceștia ar fi decis să se despartă, după ce au trecut prin perioade foarte grele. De altfel, chiar la începutul anului Jennifer Lopez mărturisea într-un interviu că ea și partenerul ei au apelat la terapie de cuplu pentru a face față cu brio perioadei de carantină.

„A fost foarte bine. Am putut să lucrăm la noi înșine. Am făcut terapie. Cred că a fost extrem de benefică pentru relația noastră.”, a declarat J.Lo pentru site-ul Allure. Artista a mai adăugat și că adaptarea la noul stil de viață a fost o adevărată provocare pentru ea, însă nu și pentru Rodriguez.

Cei de la People scriau că relația lor a întâmpinat greutăți, mai ales în ultima vreme și, din acest motiv, ar fi decis să se despartă. Mai mult, se pare că de la finalul lui februarie cei doi nu s-au mai văzut, Jennifer se află în Republica Dominicană, unde filmează alături de Josh Duhamel pentru pelicula „Shotgun Wedding”, iar Alex Rodriguez este în Miami unde se pregătește pentru sezonul de baseball. După ce știrea a făcut înconjurul lumii, cei doi au dorit să lămurească ce se întâmplă, de fapt, în relația lor.

Cuplul dezminte „zvonurile” unei posibile separări, însă recunoaște că nu e totul numai lapte și miere. Cei doi susțin că „lucrează asupra unor probleme probleme”, au spus cei doi într-o declarație comună obținută de People. Surse au mai precizat sursei anterior menționate că cei doi nu se pripesc să anuleze logodna și că încearcă să își rezolve problemele:

„Nu s-au despărțit niciodată oficial însă au vorbit despre asta, dar sunt încă împreună. Au trecut printr-o perioadă dură. Dar nu au fost despărțiți”, spune o sursă apropiată perechii. Lucrurile se pare că sunt mai dificile și din cauza distanței, care îi împiedică să rezolve cum trebuie toate aspectele problemelor dintre ei: „Ea lucrează în Dominicană, iar el se află în Miami, așadar este greu să se vadă mai ales din cauza pandemiei. Își doresc însă să rămână împreună”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Se redeschide circulația pe Transalpina. Anunțul directorului general al CNAIR

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat că circulația rutieră pe Transalpina se va redeschide începând...

Dacă nu a mers cu Sistemul Patriot, Iohannis poate încerca la Biden cu patrioți Fierbinți

Ilustrație: Marian Avramescu Sistemul Patriot din România nu pare să ia direcția Ucrainei, dar, chiar și în situația aceasta, tot președintele Klaus Werner Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă