14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăLifestyleRaquel Mauri îl consolează pe Rakitic

Raquel Mauri îl consolează pe Rakitic

Ajuns la 31 de ani, mijlocaşul croat Ivan Rakitic a pierdut postul de titular la Barcelona, dar se revanșează pe plan personal, acolo unde trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Raquel Mauri, pe care a cunoscut-o în urmă cu nouă ani, după ce s-a transferat în Spania, la Sevilla.

Raquel şi Ivan s-au căsătorit în 2015, însă startul relaţiei a fost unul dificil pentru vedeta Barcelonei, care a avut mult de furcă până să o convingă pe tânără să iasă la o întâlnire.

Raquel lucra într-o cafenea, iar Rakitic a fost nevoit să o invite în oraş de zeci de ori până ca ea să accepte. Aşa a ajuns mijlocaşul croat să-şi bea în fiecare zi cafeaua în barul în care lucra actuala sa soţie.

„Nu ştiu cum să explic. Uneori, când întâlneşti pe cineva ai pur şi simplu o senzaţie diferită. Mereu când o vedeam era ca şi cum o bombă exploda în interiorul meu”, a mărturisit Ivan.

Chiar dacă la început Raquel nu-şi dorea să se întâlnească cu un fotbalist, în cele din urmă a acceptat să iasă în oraş cu Rakitic şi acum cei doi sunt căsătoriţi de cinci ani.

Cele mai citite

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...

Steaua Armatei, sancționată de Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul CSA Steaua cu disputarea a două meciuri fără spectatori şi o penalitate sportivă...
Ultima oră
Pe aceeași temă