9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleRaluka, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, a lansat un nou...

Raluka, concurenta de la „Te cunosc de undeva”, a lansat un nou proiect: „Balkanic”

   Proiectul Balkanic este un proiect de echipa, la care artista lucreaza de mai bine de doi ani. Aici, ascultatorii pot gasi piese inspirate din folclorul romanesc reorchestrate in maniera proprie, piese de petrecere cantate live de Raluka alaturi de unul dintre cele mai bune band-uri din Romania.

 

aluka este un artist recunoscut pentru exigentele muzicale, asadar a insistat sa isi formeze propria echipa si sa lanseze aceste piese numai in momentul in care proiectul suna impecabil. Impreuna cu band-ul, Raluka a repetat si a lucrat la piese astfel incat varianta live, cea pe care fanii o pot gasi pe youtube sa transmita un vibe bun.

    Proiectul Balkanic este un proiect de suflet pe care l-am inceput aproximativ cu doi ani in urma. Am pornit acest proiect impreuna cu Poke, cel mai bun acordeonist din tara, iar pe parcursul timpului am reusit sa am alaturi de mine o intreaga echipa, niste oameni minunati care fac acest proiect sa sune incredibil de bine. Sheby, Laur, Triff sunt cativa din oamenii care fac acest proiect sa sune asa bine. Imi doresc tare ca aceste piese sa ajunga la cat mai multi dintre voi si sa va bucurati de el asa cum noi de bucuram sa il cantam. ‘
    Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, Raluka poate fi urmarita la “Te cunosc de undeva” in fiecare sambata seara incepand cu ora 20:00 pe Antena 1. Artista are numeroase piese care au stat saptamani la rand in topurile muzicale. Piese precum Ieri erai’, Zbor’, Aroma sau single-ul cu Killa Fonic, Dulce Otrava au fost pe buzele tuturor.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă