38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăLifestylePrințul Philip a fost transferat la un alt spital pentru investigații cardiologice

Prințul Philip a fost transferat la un alt spital pentru investigații cardiologice

Prințul Philip a fost transferat la un spital de top din Londra pentru mai multe tratamente și investigații, a declarat Palatul Buckingham în decurzul zilei de luni, 1 martie.

Prințul, în vârstă de 99 de ani, a părăsit spitalul regele Edward al VII-lea și a fost transferat la un spital de înaltă tehnologie. Palatul precizează că soțul reginei Elisabeta a II-a „răspunde la tratament”.

Potrivit declarației palatului, „Ducele de Edinburgh a fost transferat luni de la spitalul regelui Edward al VII-lea la spitalul Sf. Bartolomeu, unde medicii vor continua să-l trateze pentru o infecție, precum și să efectueze teste și observații pentru o afecțiune cardiacă preexistentă.

„Ducele rămâne în stare bună și răspunde la tratament, dar se așteaptă să rămână în spital până cel puțin până la sfârșitul săptămânii”.

Când a fost internat pentru prima dată la spitalul regele Edward al VII-lea, s-a spus că se află la spital ca „măsură de precauție” după ce s-a simțit rău.

O săptămână mai târziu, palatul a confirmat pentru prima dată că Philip, care s-a retras din datoria regală în 2017, era tratat pentru o infecție. Palatul a spus anterior doar că boala nu este legată de COVID-19. (Atât regina Elisabeta, cât și Filip au primit vaccinurile împotriva coronavirusului în ianuarie.)

Se crede că Philip a avut un singur vizitator din familia sa când prințul Charles a fost la spital în prima sâmbătă după internare. Câteva zile mai târziu, nepotul prințul William i-a spus unui fotograf la un eveniment că ducele  „este în regulă”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă