15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestylePrințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, Ducesa de Sussex, aşteaptă al doilea copil. Vestea a fost dată publicității prin intermediul unui purtător de cuvânt al cuplului pentru agenţia britanică de ştiri Press Association.

Primul copil al celor doi, Archie Harrison, care împlinește 2 ani pe 6 mai, va deveni în curând un frate mai mare. Odată cu anunțul celei de-a doua sarcini, Meghan și Harry au împărtășit cu publicul și o fotografie alb-negru în care putem observa că sarcina este destul de avansată.

Un purtător de cuvânt al cuplului regal a declarat:

„Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”.

Veștile sunt cu atât mai minunate ținând cont de faptul că Meghan Markle dezvăluia în luna noiembrie că în vara lui 2020 a suferit o pierdere de sarcină. Soția lui Harry a preferat să vorbescă deschis despre cele întâmplate în cadrul unui articol scris chiar de ea pentru publicația New York Times:

„A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe femei, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan în acel material.

Harry și Meghan au devenit părinți pentru prima oară pe 6 mai 2019. La scurt timp după nașterea băiețelului lor cei doi au decis să renunțe la rolurile lor din familia regală, lucru care s-a și întâmplat la începutul lui 2020.

Pe parcursul anului trecut cei doi au decis să se mute în Statele Unite ale Americii, achiziționând o locuință în Montecito, California. În septembrie 2020 au anunțat că au devenit independenți financiar de familia regală și au înapoiat banii cheltuiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie.

 

 

Anunțul, un tribut adus prințesei Diana!

Frumoasa veste a fost pentru Meghan și Harry un tribut adus prințesei Diana. Pe 14 februarie, în urmă cu 37 de ani, în anul 1984, Diana anunța că este însărcinată cu prințul Harry. Potrivit unui ziar arhivat Daily Express din acea vreme, sarcina Dianei a fost făcută publică într-o declarație a palatului Buckingham în care se spune că regina Elisabeta și prințul Filip sunt „încântați” de vești, adăugând că Diana, care avea atunci 22 de ani, nu avea „nicio preferință indiferent dacă este un băiat sau o fată”.

Casa regală a reacționat și de această dată la aflarea noutăților venite din SUA de la Harry și Meghan. Conform presei internaționale aceștia aflaseră de sarcină de la cei doi, înainte de a face publică vestea:

„Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales şi întreaga familie regală este încântată şi le doreşte numai bine”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham duminică seara, potrivit agenţiei de ştiri Press Association.

Imaginea care a însoțit anunțul cuplului a fost realizată de Misan Harriman, fondator What We Seee și apropiat al familiei. Harriman este activist (britanic de origine nigeriană) și este unul dintre fotografii care au contribuit major la răspândirea imaginilor ce susțin mișcarea Black Lives Matter. Totodată, Harriman este și primul fotograf de culoare care a realizat o copertă a British Vogue în istoria de 104 ani a revistei.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă