Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primarul Firea va propune deschiderea parcurilor și a cimitirelor, întrucât cetățenii sunt supărați

Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că va propune Consiliului General să fie redeschise parcurile și cimitirele din București.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2020 - 00:15

Gabriela Firea, întrebată la postul Digi 24 dacă după 15 mai se vor redeschide parcurile, a răspuns că ea va propune atât redeschiderea parcurilor cât și a cimitirelor, "întrucât cetățenii sunt foarte supărați" că n-au putut intra în cimitire în zilele de Paște.

"Voi propune acest lucru Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă - atât redeschiderea parcurilor din Capitală, cât şi deschiderea cimitirelor, pentru că, așa cum știți, și acestea sunt închise și cetățenii sunt supărați, pentru că nu au reușit să ajungă nici în zilele de Paște", a spus Gabriela Firea.

Pe de altă parte, duminică, primarul Firea a susținut că va ține cont, în aceste inițiative, de informațiile provenite de la Ministerul Sănătății.

Comentarii