22.4 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăLifestylePrima reacție oficială a clubului FC Steaua, în urma pierderii mărcii

Prima reacție oficială a clubului FC Steaua, în urma pierderii mărcii

FC Steaua a publicat pe propriul site prima reacție oficială a sa în urma procesului prin care a pierdut dreptul de a mai utiliza marca Steaua. Clubul își anunță suporterii că va continua parcursul în competițiile interne și internaționale. 

Societatea care deține clubul Steaua București a pierdut dreptul de a mai utiliza această marcă, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție (Î.C.C.J.).

"În urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din data de 03.12.2014, referitoare la anularea mărcii Steaua Bucureşti, vă facem cunoscut că am luat la cunoştinţă şi am demarat toate diligenţele în vederea ducerii la îndeplinire a acestei hotărâri. În aceeaşi măsură, îi asiguram pe suporteri şi pe iubitorii de fotbal că echipa noastră îşi va continua parcursul în competitiile interne şi internationale", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Stelei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a pronunţat miercuri o decizie finală, dând câştig de cauză Clubului Sportiv al Armatei, care va reintra în posesia mărcii Steaua. Acesta a fost reprezentat de firma de avocatură Milcev Burbea, specializată în litigii pe proprietate intelectuală.

Printre pârâţii din dosar a fost şi producătorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanţa supremă a decis şi anularea contractului de licenţă încheiat de această societate cu clubul de fotbal, în 2011, pentru folosirea mărcii Steaua pe eticheta unor produse.

Cele mai citite

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...

Speranță pentru agricultori, chiar și în condițiile secetei: un morcov răsare din Ciucă, după negocierile cu Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu Agricultorii români se plâng de seceta care a acaparat Europa și țara noastră în special, ce le compromite toate culturile. Se întrevede...

România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finală de la EURO 2024. Cu siguranţă, cea mai aşteptată partidă pentru noi este duelul România –...
Ultima oră
Pe aceeași temă