13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestylePreliminarii Liga Europa: Petrolul - Flamurtari 2-0. La un pas de turul...

Preliminarii Liga Europa: Petrolul – Flamurtari 2-0. La un pas de turul al treilea

Petrolul s-a impus cu 2-0 în meciul împotriva albanezilor de la Flamurtari, din turul al doilea preliminar al Ligii Europa. Partida tur s-a disputat pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești, urmând ca returul să fie jucat în Albania.

Meciul din turul al doilea preliminar a fost unul echilibrat în prima repriză, când ambele echipe au ratat mai multe ocazii de gol. Pe partea defensivă s-a remarcat, la Petrolul, portarul brazilian Pecanha, care a ieșit salvator la mai multe mingi. De asemeni un joc foarte bun a făcut și fundașul Gerlado, care a purtat și banderola de căpitan în trecut. Repriza a doua a fost decisivă pentru petroliști, primul gol venind în minutul 78, când olandezul Nepomuceno a trimis superb la vinclu, după ce primit pasă de gol de la Teixeira. Golul de 2-0 a fost marcat în minutul 85, când Tamuz a reluat cu capul din careu, după o centrare venită din corner.

Decisiv pentru ofensiva petrolistă a fost portughezul Felipe Teixeira, 33 de ani, care a avut o pasă de gol și a fost permanent periculos în jumătatea adversă. Mutu a jucat și el toată partida, însă fostul internațional de 35 de ani nu a reușit să mai marcheze și de această dată, după ce în cele 5 partide amicale, din această vară, a avut 4 reușite.

Petrolul va face deplasarea în Albania, acolo unde va disputa returul, pe data de 24 iulie.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă