Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 10.000 de fani "Exatlon" s-au înscris la casting

Peste 10.000 de fani s-au înscris până în acest moment pe pagina www.exatlon.ro pentru a participa la cel de-al doilea sezon al show-ului difuzat de Kanal D.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2018 - 14:04

Cu modele demne de urmat - concurenţii din primul sezon, şi cu o idee bine conturată despre dificultăţile pe care le presupune acest concurs, potenţialii candidaţi la titlul de învingător la "Exatlon" şi câştigător al premiului de 100.000 de euro îşi doresc să demonstreze de ce sunt în stare.

"Exatlon" este show-ul care a readus în atenţia publică valori precum fairplay-ul, sportivitatea, camaraderia. Copiii din România au devenit foarte interesaţi de sport, joacă, mişcare în aer liber. 

Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani, care au rezistenţă fizică, îndemânare şi psihic puternic şi îşi doresc să participe în emisiune se pot înscrie la casting pe pagina www.exatlon.ro. 

Comentarii