19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestylePerla Stelei, mijlocașul Nicole Sanciu, tot mai aproape de un transfer

Perla Stelei, mijlocașul Nicole Sanciu, tot mai aproape de un transfer

Steaua se află în faţa unei decizii extrem de importante în privinţa modului în care va aborda restul sezonului, după ce pe adresa clubului a sosit o ofertă concretă pe numele celui mai bun jucător al echipei, Nicolae Stanciu.

 Belgienii de la  Anderlecht au demarat negocierile pentru transfer, cu o primă ofertă care a ajuns deja pe masa echipei bucureştene. Formaţia care l-a cumpărat şi pe Alexandru Chipciu în această vară a oferit 6 milioane de euro în schimbul lui Nicolae Stanciu, adică suma pentru care Gigi Becali se arăta dispus la începutul verii să se despartă de jucător. Foarte probabil, belgienii au lăsat şi loc de "negociere", dar în niciun caz nu vor oferi mai mult de şapte milioane de euro pentru mijlocaşul de 23 de ani.

Evoluţiile entuziasmante ale lui Stanciu au schimbat însă optica conducerii Stelei, iar primele semnale indică faptul că roş-albaştrii vor ţine de preţ, în speranţa că mijlocaşul va atrage atenţia unor cluburi mai importante. Patru goluri şi o pasă decisivă a reuşit Stanciu în primele şase partide jucate în acest sezon, trei dintre goluri fiind înscrise în dubla cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

“Stanciu nu e jucător de Anderlecht. Poate să joace la o echipă mare, la o echipă ca City. N-ar face notă discordantă între De Bruyne, Silva şi Nolito. Poate mă înşel, dar eu aşa îl văd", a declarat Mihai Stoica conform DigiSport.

Conform presei din Spania, de Nicolae Stanciu ar mai fi interesate şi Espanyol Barcelona şi Celta Vigo, însă şi cele două formaţii sunt considerate de Mihai Stoica "prea mici" pentru talentul decarului.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă