10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestylePariuri pe Billboard Music Awards 2018

Pariuri pe Billboard Music Awards 2018

Spre deosebire de alte ceremonii de premiere, precum Premiile Grammy, în care câștigătorii sunt desemnați prin vot, finaliștii Billboard Music Awards sunt deciși de vânzările de albume, de difuzarea pe radio, de numărul de vizualizări pe Youtube ale cântecelor, de turnee și de numărul interacțiunilor cu fanii în Social Media.

Măsurătorile sunt făcute de Billboard și de partenerii săi specializați, precum Nielsen Music și Next Big Sound.

 

Taylor Swift deține recordul

Taylor Swift deține recordul de premii Billboard câștigate – 21, în timp ce Adele are în palmares 18, Whitney Houston – 16, Justin Bieber – 15, Mariah Carey – 14, Beyonce – 11, iar 50Cent numai 10, ca și Janet Jackson.

Vorbind despre ce s-a întâmplat în anii precedenți, trebuie să menționăm că ceremonia cu cea mai mare audiență a fost cea din 2015, când 11,1 milioane de telespectatori au urmărit trimful lui Taylor Swift. Cea mai mică audiență, de 7,4 milioane de telespectatori, s-a înregistrat în 2012.

Billboard Music Awards nu atrage numai prin tensiunea care pune stăpânire deopotrivă pe participanți și telespectatori în așteptarea anunțării câștigătorilor, ci și prin spectacolul organizat în fiecare an, când pe scenă urcă cei mai în vogă artiști.

Printre cei care ne vor încânta peste câteva zile se numără Macklemore și Kesha, care vor interpreta „Good Old Days”, piesă ce face parte de pe albumul solo al rapperului, „Gemini”, lansat în 2017.

Alți artiști care vor urca pe scenă sunt: Camila Cabello, Kelly Clarkson, Ariana Grande, John Legend, Dua LIpa, Jennifer Lopez, Shayn Mendes, BTS, Christina Aguilera sau Demi Lovato.

Dacă urmăriți îndeaproape fenomenul, probabil că puteți anticipa cine va ieși învingător. De ce să nu câștigați și niște bani de pe urma ceremoniei? Casele de pariuri online de pe piața românească au în ofertă acest eveniment. Iată cotele pentru principalele categorii:

Cel mai bun artist

Bruno Mars (cotă 2.25 la Betano), Ed Sheeran (3.60), Drake (4.00), Kendrick Lamar (5.50), Taylor Swift (6.00). Așa cum se poate observa, Tawlor Swift este singura femeie nominalizată la această categorie generală. Cel de-al șaselea album al său, „Reputation”, s-a vândut în 1,2 milioane de exemplare în prima săptămână de la lansare.

Cel mai bun debutant: Cardi B (cotă 1.50), Camilla Cabello (5.00), Khalid (6.50), 21 Savage (8.00), Kodak Black (8.00).

Cea mai bună cântăreață: Taylor Swift (cotă 2.15), Cardi B (2.50), Camila Cabello (5.50), Demi Lovato (7.50), Halsey (10.00).

Cel mai bun cântăreț: Ed Sheeran (2.50), Bruno Mars (3.50), Drake (5.00), Kendrick Lamar (5.50), Post Malone (6.50).

Cel mai bun artist R&B: Bruno Mars (cotă 1.55), SZA (5.50), Khalid (5.50), The Weekend (7.00), Chris Brown (9.00).

Albumul lui Bruno Mars din 2016, „24k Magic” s-a vândut în milioane de exemplare, reușind să îi aducă artistului și 7 premii Grammy.

Ed Sheeran se află și el printre favoriți, muzicianul reușind să cucerească topurile cu piesele „Shape of You” și „Castle on the Hill” de pe cel de al treilea material discografic ÷ („Divide”). De asemenea, piesa „Perfect” l-a plasat în clasamentul celor mai bine vânduți artiști din lume.

Chainsmokers, Migos, Coldplay sau U2 au mari șanse să plece acasă cu un premiu pentru Top Duo/Group.

Un interes ridicat există și pentru secțiunea artiștilor latini. Nominalizații sunt: Daddy Yankee, J Balvin, Luis Fonsi, Romeo Santos, Ozuna.

 

Alte pariuri pe diverisment

Tot din sfera divertimentului vine și pariul special propus de Unibet, pe show-ul „Britains Got Talent 2018” sau, pe românește, „Britanicii au talent”. Pariul se închide pe 2 iunie, așadar aveți timp să vă documentați și să mizați pe câștigător. Potrivit cotelor, cele mai mari șanse să ia marele premiu le au: Jack&Tim, Marc Spellman, Father Ray Kelly și Rise.

Dacă preferați să pariați pe acest domeniu, este bine să monitorizați ofertele agențiilor de pariuri online, pentru că sunt propuse periodic pariuri pe showbiz. De exemplu, Winmasters are o secțiune numită „Speciale”, acolo pot fi găsite cote pentru diverse concursuri de televiziune.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă