Paige compară testul Covid cu sexul oral

Testată recent pentru coronavirus, diva din golf, Paige Spiranac, le-a oferit bărbaților o perspectivă inedită asupra procedurii de recoltare a probelor, comparând testul COVID-19 cu sexul oral.

Share

Rl online 0 comentarii

13.01.2021 - 20:06

În cel mai recent episod al podcast-ului „Playing a Round”, tânăra de 27 de ani a dezvăluit experiența prin care a trecut atunci când a fost testată, iar datorită prezenței masculine de lângă ea, coprezentatorul Josh Temple, discuția a căpătat o tentă sexuală.

„Există un singur lucru pe care îl pot face doar cu gura și care este cel mai neplăcut pentru mine. E atunci când timp de 20 de secunde ți-l învârte în jurul gurii (n.r. bețișorul de test COVID-19)”, a spus Josh.

Replica blondei a venit imediat, spre deliciul audienței: „Bărbaților li se pare neplăcut, dar procedură de testare seamănă foarte mult cu oferirea de sex oral”.

În ciuda replicilor îndrăznețe, Paige este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața privată, evitând de fiecare dată să intre în detalii despre relația ei cu antrenorul Steven Tinoco, cu care s-a căsătorit în 2018.

De-a lungul vremii, diva cu aptitudini de fotomodel a pozat pentru mai multe reviste, cea mai cunoscută dintre acestea fiind „Sports Illustrated”, acolo unde Paige nu s-a sfiit să-și arate „bogățiile” cu care Mama Natură a înzestrat-o.

Comentarii