12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleOu copt cu bacon pentru un mic dejun târziu

Ou copt cu bacon pentru un mic dejun târziu

Ingrediente

1-2 ouă

2-3 fâșii de bacon

puțină ceapă tocată

ardei gras roșu

sare, piper

unt

Mod de preparare

Ungem o formă de ceramică – sau de brioșe – cu unt. Tapetăm fundul și pereții formei cu fâșiile de bacon.
Adăugăm ceapa, ouăle, sarea și piperul. „Închidem” oul cu fâșiile de bacon rămase pe afară. Punem câteva feliuțe de ardei gras roșu tocat și dăm la cuptor pentru 10-15 minute la 180 grade. Timpul și temperatura diferă de cât de moale vreți să fie oul.

Roxana Florescu,
www.lightgoodfood.ro

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă