21.8 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeInternaționalO mama câștigă 40.000 de lire sterline pe lună după ce a renunțat la job-ul de asistentă maternală în schimbul OnlyFans

O mama câștigă 40.000 de lire sterline pe lună după ce a renunțat la job-ul de asistentă maternală în schimbul OnlyFans

Emily Ward, în vârstă de 30 de ani, postează fotografii înlenjerie intimă pentru cei 30.000 de abonați ai săi pe care i-a strâns pe OnlyFans, scrie The Sun.

De asemenea, ea oferă o opțiune care costă 300 de lire sterlinepentru “prietena virtuală”, prin care își oferă întreaga atențieunui abonat timp de două zile. 

Ea și-a cumpărat un Audi RS și un Range Rover cu câștigurilesale și a avut parte și de o schimbare de look de 10.000 de lire sterline, care a implicat o operație de abdominoplastie, liposucțieși o operație la sâni. 

Mamă a unui copil, Emily, din Sheffield, a lucrat 60 de ore pesăptămână ca asistentă maternală timp de trei ani, dar a renunțatcând a născut. 

Partenerul eei James, în vârstă de 33 de ani, a început apoi să-ifacă fotografii sexy pe care le posta pentru a condimenta relațialor.

Emily a spus: “Nu m-am hotărât într-o zi să fac fotografii înlenjerie intimă doar pentru a face câteva lire sterline. A fost o decizie comună atât a mea, cât și a partenerului meu, de a ne explora relația mai departe și de a ne distra în acestproces.nInițial, mi-am făcut un Twitter privat și am postatfotografii în lenjerie intimă pentru a mă distra puțin. Vânzareade fotografii nud nici măcar nu mi-a trecut prin minte până cândcăsuța de e-mail a fost inundată de mesaje care îmi sugerau sămă înscriu.”

În aprilie 2019, Emily deja câștiga dublu față de job-ul anterior.Un an mai târziu, ea și-a promovat pagina mai mult pe rețelelede socializare și a ajuns să câștige și 5.000 de lire sterline pelună. 

Pierderea drastică în greutate și intervenția chirurgicală i-au sporit, de asemenea, încrederea în sine, ceea ce, potrivit acesteia, i-a permis să își lărgească orizonturile, ajungând în cele din urmă să câștige la 40.000 de lire sterline pe lună. 

Ea a adăugat: “Este ridicol. Doar fanii ne-au oferit stabilitatefinanciară ca familie”.

Emily a spus că opțiunea ei de “prietenă virtuală” îi face pebărbați să se simtă împuterniciți prin creșterea stimei de sine și a încrederii.

Ea a adăugat: “Mă concentrez numai pe ei și vorbesc cu ei la telefon, le trimit fotografii cu mine în lenjeria pe care mi-aucumpărat-o și le ofer sfaturi dacă este nevoie. Bărbații se pot înscrie adesea la Only Fans pentru a căuta o conexiuneemoțională unu la unu și pentru a-și explora sexualitatea, lucrupe care îl voi oferi și care, la rândul meu, poate ajuta la vindecarea relației lor.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Vouchere refuzate de profesori. Tăierea pensiilor speciale și alte bonusuri ar rezolva problema

Guvernul și sindicaliștii din educație discută împreună, dar pare că se înțeleg separat. Dacă acele vouchere date personalului din educație au fost refuzate de...

De ce sa alegi anvelope second hand?

Anvelopele second hand sau anvelopele folosite, sunt anvelope care au fost deja utilizate pe alte vehicule inainte de a fi vandute ca produse second...

Greva din Educație continuă. Sindicatele spun că Guvernul nu a depus niciun efort pentru stoparea conflictului

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu o soluţie care să ducă...
Ultima oră
Pe aceeași temă