3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeLifestyleO fostă vedetă Disney este angajată la biroul de presă al lui...

O fostă vedetă Disney este angajată la biroul de presă al lui Donald Trump

Actriţa Caroline Sunshine a apărut în „Shake It Up” – un serial despre dansatori adolescenţi, în perioada 2010 – 2013, precum şi în câteva filme.

Caroline Sunshine urmează să lucreze ca asistent de presă la Casa Albă, după ce a participat la un internship, potrivit purtătoarei de cuvânt Lindsay Walters.

Potrivit lui Walters, înainte de a participa la acel internship la Casa Albă, Sunshine a fost intern la biroul liderului majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy, la College Republican National Committee şi la California Republican Party.

Sunshine a absolvit Universitatea Claremont McKenna din California de Sud.

Caroline Sunshine nu este prima personalitate TV care face parte din administraţia Trump. Omarosa Manigault Newman, care a apărut în reality show-ul „The Apprentice”, a lucrat, până anul trecut, la Office of Public Liaison.

În această lună, vedeta TV Lawrence Kudlow a devenit principalul consilier economic al preşedintelui Trump. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ASF secretizează ilegal informații despre piața asigurărilor

Transportatorii din România, reprezentați de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați (COTAR), au depus o solicitare către Guvern pentru a obliga Autoritatea de Supraveghere...

Când va discuta CCR sesizarea lui Iohannis pe modificarea legii eroilor Revoluției

Curtea Constituţională a României (CCR) urmează să discute pe 31 ianuarie sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu modificarea legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri...

Tudorel Toader își amenință contracandidații la rectoratul UAIC

Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției, a lansat amenințări la adresa contracandidaților săi la funcția de rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din...
Ultima oră
Pe aceeași temă