Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O familie şi-a regăsit pitonul ''docil şi prietenos'' după două luni de căutări

Un piton-tapet a fost găsit teafăr şi nevătămat la mai bine de două luni după ce a evadat dintr-o locuinţă din oraşul australian Adelaide, relatează luni DPA.

Share

Rl online 0 comentarii

05.11.2018 - 12:11

Jamie, un exemplar de piton-tapet de doi metri a dispărut în luna august când s-a strecurat afară printr-o gaură din plasa împotriva insectelor.

Proprietarii lui Jamie, Samantha Evins şi fiul său în vârstă de 18 ani, Lachie, l-au căutat zile în şir. De asemenea, ei au distribuit afişe cu imaginea animalului însoţite de cuvintele ''piton dispărut'' şi de o scurtă descriere în care era înfăţişat drept ''docil şi prietenos''.

Săptămâna trecută, şarpele - care face parte dintr-o specie nativă din Australia - a fost observat stând la soare în grădina unui vecin. Animalul a fost prins de persoane specializate în capturarea reptilelor şi returnat proprietarilor, a relatat luni postul ABC.

Pitonul a fost găsit ''dormind la soare pe furtunul de grădină al vecinului, ceea ce e destul de amuzant pentru că e sezonul de împerechere aşa că am glumit spunând că probabil a încercat să se împerecheze cu furtunul'', a declarat Samantha Evins pentru ABC.

Femeia a adăugat că de bucurie l-a ''pupat şi îmbrăţişat'' pe Jamie.

Jamie este un ''membru al familiei'' şi ''înoată alături de noi în piscină şi ne însoţeşte la plimbări'', a declarat Evins în luna august.

Spre deosebire de alţi şerpi din Australia, pitonul-tapet nu reprezintă un pericol pentru oameni. Aceste reptile nu sunt veninoase şi îşi omoară prada prin constricţie. Alimentaţia lor este alcătuită din mamifere mici şi păsări, dar şi din şopârle.

Comentarii

loading...