15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleNu stii cum sa alegi invitatiile de nunta? Te ajutam noi!

Nu stii cum sa alegi invitatiile de nunta? Te ajutam noi!

Chiar daca a venit toamna, nu inseamna ca nu se vor mai organiza nunti. Din contra! Multe cupluri au inceput sa aleaga lunile septembrie si octombrie pentru a-si uni destinele. Vremea este calduroasa, insa nu sufocanta, asa ca toata lumea are numai de castigat. In plus, nefiind sezonul oficial al nuntilor, este posibil ca viitorii miri sa faca si economie de bani la unele servicii sau poate chiar si la inchirierea locatiei pentru petrecere.

Daca planuiti o nunta de toamna pentru anul viitor, ar trebui deja sa aveti rezervat localul si biserica, iar restul le puteti rezolva pe parcurs. Si cel mai important este sa acordati atentie tuturor detaliilor, indiferent cat de neinsemnate ar parea la inceput. De exemplu, multi obosesc incercand sa aleaga localul perfect, furnizorii de servicii potriviti, apoi urmeaza dificila alegere a tinutelor. Si acestia sunt doar primii pasi, pentru ca mai sunt de pus la punct o multime de detalii. Spre exemplu, alegerea invitatiilor de nunta. Daca vreti ca evenimentul sa fie 100% pe placul vostru, trebuie sa va puneti amprenta asupra lui din toate punctele de vedere. Asa ca nu alegeti niste invitatii oarecare, nu alegeti un model de invitatie pe care poate ati primit-o si voi recent, chiar daca va place. Dovediti ca sunteti originali si va asiguram ca invitatii vor aprecia. 

Nu trebuie sa pierdeti prea mult timp alegand invitatiile perfecte si nici nu trebuie sa va mai deplasati de acasa. Puteti lua cea mai buna decizie din confortul casei, alaturi de persoana iubita. Cum? Comanand online invitatii nunta CrisiaShop. Este la fel de simplu ca si cand ati comanda orice altceva online, pentru ca veti putea vedea poze reale ale invitatiilor, veti putea stabili textul, fontul scrisului, marimea, culoarea, daca vreti sa adaugati fotografii (in cazul in care formatul invitatiei permite acest lucru). Iar dupa ce ati hotarat ce invitatie doriti, comandati o mostra, iar daca va place, veti putea comanda toate invitatiile si le veti primi acasa. Fara timp pierdut in trafic si fara sa va panicati pentru ca nu stiti de unde puteti comanda invitatiile. 

Iar daca nu stiti ce fel de invitatii sa alegeti si sunteti coplesiti de numarul impresionant de modele existente pe piata, avem cateva sfaturi pentru voi! 

1. Alegeti doar invitatiile care va plac voua, nu le alegeti doar pentru ca sunt in trend. Daca voua nu va plac in totalitate, mai tarziu veti regreta.
 
2. Intotdeauna potriviti designul invitatiilor cu tematica petrecerii si locatia acesteia. Daca organizati o nunta intr-un local exclusivist, indreptati-va spre invitatii elegante, invitatii care poate nu sunt, dar par scumpe si mai ales, sunt calitative.

3. Daca ati gasit invitatii care va reflecta hobby-urile sau pasiunile, nu mai stati pe ganduri! 

4. Nu uitati ca nu conteaza pretul invitatiei: sunt invitatii care arata foarte bine si sunt extrem de ieftine. Asa ca nu luati pretul drept reper. 

5. Daca nu aveti inspiratie, este in regula sa alegeti un text predefinit. Cel mai important este ca informatiile esentiale sa fie corecte: numele vostru, al parintilor, al nasilor, data, ora si locatia evenimentului si de asemenea, ora si locatia cununiei religioase. 

Speram ca v-am ajutat cat de putin cu aceste sfaturi si ca veti sti cum sa alegeti cele mai frumoase invitatii de nunta pentru voi! 

 

 

 

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă