16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleRomânia și Muntenegru au terminat la egalitate, 1 - 1, pe Cluj...

România și Muntenegru au terminat la egalitate, 1 – 1, pe Cluj Arena

Reprezentativele de fotbal ale României și Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică seara, în primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Tricolorii au fost foarte aproape de a obține victoria la debutul germanului Christoph Daum ca selecționer al României, dar în ultimele secunde ale prelungirilor Nicolae Stanciu a ratat un penalty. Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspeții au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). 

—————-

Reprezentativele de fotbal ale României și Muntenegrului sunt la egalitate, 0-0, la pauza meciului de pe Cluj Arena, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

———————–

Meciul de fotbal România – Muntenegru a început duminică, la ora 21,45, pe stadionul Cluj Arena.

România a început în următoarea formulă: Pantilimon – Benzar, Moţi, Grigore, Filip – Săpunaru, Hoban – Bicfalvi, Stanciu, Stancu – Andone.

Echipa oaspeților este formată din Bozovici – Tomasevici, Savici, Simici, Vukcevici – Marusici, Vesovici, Scekici, Bakici – Jovetici – Beqiraj.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă