15.4 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleAnghel Iordănescu: Meciul cu Spania, un test important

Anghel Iordănescu: Meciul cu Spania, un test important

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Spania, de duminică, de la Cluj-Napoca, este un test extrem de important pentru tricolori, în perspectiva participării la EURO 2016. 

''Meciul cu Spania este unul extrem de important, un test pe care îl aşteptam, pentru că foarte rar jucăm la acest nivel, cu echipe ca Spania, Italia, Franţa sau Anglia. Aştept de la băieţi o altă comportare faţă de meciul cu Lituania, o concentrare pe toată durata partidei şi să ne autodepăşim'', a afirmat Iordănescu. 

''Jucăm cu o fostă campioană mondială, cu campioana europeană en titre, care are jucători de mare valoare, mulţi la un nivel extraordinar de înalt, care evoluează la Real, Barcelona sau alte cluburi mari. Din datele pe care le avem, şi Spania va face modificări faţă de meciul cu Italia, pe care l-a controlat'', a mai spus tehnicianul. 

''Mi-e greu să vă dau formula de joc pentru mâine, dar şi la noi vor apărea modificări, vor fi jucători noi în primul unsprezece. Cei care vor intra vor face totul să obţină un rezultat pe măsura dorinţei noastre'', a subliniat Iordănescu. 

Tehnicianul a precizat că Spania a utilizat în ultimii doi ani 45 de jucători, dintre care 33 în preliminariile europene şi încă 12 în meciuri amicale. 

''Spania are o arie de selecţie foarte mare, cu multe vedete, cu jucători de calibru şi de aici vine şi ambiţia noastră de a ne ridica la nivelul lor'', a indicat Iordănescu. 

''Sper să obţinem un rezultat bun. Aştept dăruire, un plus de tupeu, îndrăzneală şi ca jucătorii să dovedească faptul că au personalitate'', a conchis Iordănescu. 

Meciul amical dintre naţionalele României şi Spaniei va avea loc duminică, de la ora 21,45, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca. 

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...
Ultima oră
Pe aceeași temă