4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleMașina care le-a fascinat pe cele mai frumoase femei

Mașina care le-a fascinat pe cele mai frumoase femei

Mașina electrică a fost din nou punctul de atracție al vizitatorilor pasionați de adrenalină, pe cât de curioși să afle detalii tehnice despre silențioasa mașină, pe atât de atrași de atmosfera vselă din echipa Kaufland E-Rally Team, care le-a avut ca invitate pe două dintre cele mai frumoase femei din România, pe post de copiloți.

Deținătoare de numeroase titluri de Miss, Bianca Constantin și Corina Nevnea ne-au reprezentat țara în toate colțurile lumii, precum Statele Unite, Coreea de Sud, China, Hong Kong, Germania, Bahamas etc. 

Instalate regulamentar în dreapta pilotului Sorin Ghisoi, multiplu campion național în competiții de viteză, ele au încercat în premieră senzațiile tari ale unei experiențe de neuitat cu prima mașină electrică de curse din România.

Nici ploaia nu le-a intimidat, astfel că Bianca Constantin, care a ales să-și petreacă ziua de naștere la acest eveniment, povestește: “Eu sunt curajoasă în general, dar la prima etapă când i-am văzut pe invitați că se dădeau jos puțin bulversați, m-a apucat neliniștea. Pană și polițistul Marian Godină a mărturisit că a murit de frică în prima curbă, fiind prima dată când a încercat și el această experiență. Oricum, nu regret nicio secundă ca am venit aici de ziua mea, experiența asta mi-a dat parcă putere, senzația de după este că acum pot să fac orice. Mulțumesc mult echipei Kaufland E-Rally Team pentru cadoul inedit, o doză consistentă de adrenalină!” a declarat Bianca Constantin, Miss Universe 2009.

La rândul el, Corina Nivnea, de 24 ani, a povestestit: ”Mi-a plăcut foarte tare! M-aș mai da încă de o sută de ori! Cu siguranță o să mai vin, mai ales că echipa este atât de prietenoasă și de frumoasă, că mi-e drag să vin și la etapele următoare. Și nici nu mi-a fost frica deloc” încheie frumoasa moldoveancă, deținătoarea titlurilor Miss Global Beauty Queen 2015 (Coreea de Sud) și Miss Tourism Internațional 2017 (China)

Cele două frumoase au promis că se vor întoarce la noua lor cucerire, mașina electrică, pe 9 și 10 iunie, când are loc la Poiana Brașov etapa a treia din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018. La această etapă sunt așteptate câteva mii de admiratori ai sporturilor de viteză, din întreaga țară.

Bianca Constantin

După mai multe titluri de Miss, Bianca  Constantin a obținut titlul Miss Universe 2009, a absolvit Facultatea de Drept, a lucrat în televiziune cu Mircea Radu, a prezentat apoi o emisiune de antreprenoriat la Money Channel, după care chiar a devenit o antreprenoare de succes, administrându-și singură business-ul cu brățări nautice Old Skipper. Tot ea a fost model pentru prima campanie de vânzare oficială a Victoria’s Secret în România. 

Plină de viată și mereu veselă, Bianca nu poate trece niciodată neobservată, cucerind instant pe toată lumea cu ochii ei verzi și zâmbetul irezistibil.

Corina Nivnea

La fel, Corina Nivnea este o moldoveancă frumoasă care impresionaza prin trăsăturile deosebite și corpul ca o felină. Deși are în palmares participări la concursuri internaționale de frumusețe precum Miss Global Beauty Queen 2015 (Coreea de Sud) și Miss Tourism Internațional 2017 (China), puțini știu despre Corina că este pasionată de adrenalină, dar și de grijă față de mediul inconjurător. De aceea, în acest weekend și-a indreptat atenția către proiectul “Kaufland e-Rally Team” unde vedetă a fost mașina revolutionară ce nu poluează chimic și nici fonic.

În urma obținerii titlurilor, atât Bianca, cât și Corina, au devenit ambasadoare ale unor organizații caritabile, dar și ale frumuseții românești în lume, promovandu-și totodată țara ca punct de atracție pentru turiștii străini, dar și pentru potențialii investitori.

​###

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă