15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleMachiaj de mireasă pentru ochi căprui: 6 idei pentru toate gusturile

Machiaj de mireasă pentru ochi căprui: 6 idei pentru toate gusturile

Ziua în care te căsătorești aduce cu sine clipe de neuitat, fiind cel mai important moment din viața unei femei. În afară de achiziționarea rochiei de mireasă, a pantofilor și a diverselor accesorii, trebuie să găsești machiajul ideal, care să-ți pună în evidență trăsăturile fizice. Pentru a face cea mai bună alegere, este recomandat să ții cont și de culoarea ochilor tăi, astfel încât să obții un machiaj impecabil. În acest articol, îți prezentăm care sunt tipurile de machiaj potrivite pentru ochii căprui, ideale pentru ziua cea mare!

Machiaj de nuntă pentru ochi căprui: maro
Una dintre culorile preferate ale viitoarelor mirese este maro, care arată excelent pe pleoapele femeilor care au ochii căprui, deoarece intensifică privirea. Poți opta pentru diferite nuanțe de maro, de la cele mai închise până la nuanțe subtile, mate sau puternic pigmentate. De îndată ce culoarea de bază a fost aplicată pe pleoape, se aplică și tușul negru, care încadrează și alungește forma ochilor tăi, un truc ideal pentru femeile cu ochii mari și rotunzi. În plus, poți opta pentru un rimel care să alungească și să curbeze genele sau te poți îndrepta către alegerea unor extensii fir cu fir, potrivite și pentru ochii sensibili.

Machiaj de nuntă pentru ochi căprui: verde
O culoare la fel de des folosită pentru machiajul de nuntă este verdele, care este recomandată pentru ochii căprui, deși sunt culori contrastante. Alături de o bază verde mată, poți adăuga o linie fină de auriu strălucitor, detaliu care va atrage și mai mult atenția asupra privirii tale. Alege verdele pentru fardul de pleoape și pune accent pe folosirea unui ruj neutru, pentru ca machiajul să nu fie prea încărcat.

Machiaj de nuntă pentru ochi căprui: mov
O altă nuanță ideală pentru ochii căprui este movul, potrivit atât pentru mirese, cât și pentru domnișoarele de onoare care aleg să poarte ținute închise la culoare. Peste baza mov, poți alege fie o linie fină de tuș negru, care alungește ochiul, fie puțin auriu în colțul intern, astfel încât să obții o privire plină de senzualitate. Dacă nu ești adepta culorii mov și îți dorești o nuanță mai roșiatică, optează pentru burgundi, care se potrivește la fel de bine cu ochii căprui. Poți folosi nuanțe deschise, în combinație cu mov sau burgundi și alb sidefat, pe conturul sprâncenelor, pentru a adăuga luminozitate privirii.

Machiaj de nuntă pentru ochi căprui: portocaliu
Dacă nunta are loc primăvara sau vara, machiajul de nuntă poate include și portocaliu, ideal pentru fardul de pleoape. Dacă ți se pare o nuanță mult prea intensă, poți folosi un auriu pentru bază, alături de negru estompat pentru mijloc și portocaliu pentru partea superioară a pleoapei. De îndată ce fardurile capătă un aspect uniform, nu trebuie decât să adaugi o linie de tuș negru, pentru a intensifica privirea. În această combinație, poți folosi un ruj neutru, cu tente de roz.

Machiaj de nuntă pentru ochi căprui: auriu
Auriul reprezintă o altă culoare potrivită pentru un machiaj de nuntă, astfel încât să-ți pui în evidență ochii căprui. Poți alege auriu cu sclipici, pentru a accentua machiajul, alături de un tuș negru și de un strat de rimel. Pentru ca machiajul să nu fie încărcat, renunță la rujurile în nuanțe tari, precum roșu, mov sau roz electric.

Machiaj de nuntă pentru ochi căprui: argintiu
Dacă ești o fană a argintiului, vei fi fericită să afli că această nuanță de fard va arăta incredibil pentru machiajul ochilor căprui. De asemenea, pot fi combinate nuanțe de auriu, argintiu și negru, ca detalii de efect, care să pună în evidență și rochia de mireasă.

Pentru a înțelege mai bine care sunt regulile unui machiaj corect pentru ochii închiși la culoare, urmărește tutorialul de mai jos!

https://www.youtube.com/watch?v=BW8o0seOM0c&t=2s

Cele mai citite

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă