Loredana Groza, despre copilăria sa: „E o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă”

Loredana Groza se bucură acum de o carieră impresionantă. Însă sub imaginea de femeie puternică se află și incidente care au marcat-o.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

13.04.2021 - 15:36

 

Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3, artista a vorbit despre traumele care i-au marcat copilăria și care se resimt chiar și în prezent.

Loredana Groza a povestit că fratele său a fost hărțuit de colegii în timpul copilăriei, evenimente care au marcat-o chiar și pe ea.

 „Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă, copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise ‘chio chio’, și pe mine sora lui ‘chio chio’. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spun[ așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copiii îl strigau și ‘aragaz cu patru ochi’. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil”, a mărturisit artista.

Loredana povestește totodată, în același interviu, și despre modul în care a fost tratată ea de colegi și de profesori după ce a intragt în lumina reflectoarelor. Oamenii încercau să o descurajeze și să o umilească:

„O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea ‘hai Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare’. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta își dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentam, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”, a mai declarat aceasta.

 

Citește totul despre:

Comentarii