19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleLiga I: Petrolul - FC Botoșani 4-1. Victorie de moral înainte de...

Liga I: Petrolul – FC Botoșani 4-1. Victorie de moral înainte de meciul cu Plzen

FC Petrolul a obținut o victorie importantă în cea de a doua etapă a Ligii I. Lupii galbeni au învins FC Botoșani cu 4-1, obținând astfel o victorie de moral înaintea deplasării la Plzen, acolo unde vor disputa returul din turul 3 preliminar al Ligii Europa.

Victoria cu Botoșaniul este una cu o miză importantă pentru prahoveni, având în vedere că a fost exact ce avea nevoie trupa lui Răzvan Lucescu înainte de deplasarea în Cehia și în același timp îi lansează pe ploieșteni în lupta pentru titlu, alături de Astra și Steaua. Toate cele trei echipe au acum câte 6 puncte, după primele 2 etape, doar golaverajul făcând diferența între ele.

Golurile Petrolului au fost marcate de Mutu '2, Albin '13 şi Tamuz '16, '61. Pentru oaspeţi a înscris Batin în minutul 38.

Pe stadionul Ilie Oană au asistat la meci circa 7.500 spectatori, aceasta fiind una dintre cele mai mari audiențe înregistrate în acest început de campionat.

Meciul a debutat cu un minut de reculegere în memoria fostului fotbalist al echipei Petrolul, Ion Ştefănescu, decedat sâmbătă.

Vezi aici Clasamentul campionatului 2014/2015. Etapa a 2-a UPDATE

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă