34.6 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
AcasăLifestyleLewis Hamilton a fost surprins la o petrecere împreună cu Selena Gomez...

Lewis Hamilton a fost surprins la o petrecere împreună cu Selena Gomez și Cara Delvingne

Lewis Hamilton a fost văzut la o petrecere de după Saturday Night Live din New York discutând cu Selena Gomez și Cara Delvingne. Actrița Gomez, în vârstă de 29 de ani, a fostgazda SNL și s-a împrietenit cu starul F1 în culise după spectacol, scrie The Sun.

Modelul devenit actriță, Cara Develigne ar fi fost și ea prezentă și ar fi stat de vorbă cu Hamilton.

Conform poveștii sale de pe Instagram, britanicul și-a petrecut ziua făcând alpinism înainte de a se îmbrăca elegant pentru petrecere.

Hamilton, în vârstă de 37 de ani, și Gomez au mai ieșit împreună înainte, la Premiile InStyle 2017.

Dar se pare că pilotul Mercedes este mai apropiat de Delevingne, după ce a socializat cu tânăra de 29 de ani la Met Gala din 2021.

Delevingne a mai participat la diverse gale și în trecut și a fost fotografiată ținând în mână panoul cu Hamilton la Marele Premiul de la Monaco din 2015.

Fanii lui Gomez au fost încântați să o vadă pe cântăreață discutând cu Hamilton.

Un utilizator Twitter a scris: „Am nevoie ca ei să se întâlnească acum”.

Un altul a adăugat: „Nu sunt pregătită să îi văd împreună pe aceștia”.

Hamilton a admirat priveliștile din New York, după ce a rămas în SUA de la Marele Premiu de la Miami, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Următoarea etapă pentru campionul mondial este o călătorie în Spania, ultima cursă în care i se va permite să poarte bijuterii și piercing-uri.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:00:50

VIDEO: Papa condamnă bombardamentele „barbare” din Ucraina

Papa Francisc a calificat bombardamentul asupra unui centru comercial aglomerat din orașul Kremenchuk ca fiind "barbar". Ucraina a declarat că cel puțin 18 persoane au...
00:01:01

VIDEO – Zelenski către NATO: „Moscova nu se va opri doar la Ucraina”

Președintele ucrainean, Volodymyr Zelenski, a declarat liderilor NATO că țara sa are nevoie de mai multe arme și bani pentru a se apăra împotriva...
00:00:33

Autoritățile ucrainene: O rachetă a lovit o clădire rezidențială din Mykolaiv

Autoritățile ucrainene declară că o rachetă rusească a lovit o clădire rezidențială din orașul Mykolaiv, din Ucraina. Imaginile difuzate de Serviciul de Stat de Urgență...
Ultima oră
Pe aceeași temă