28.2 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeLifestyleLewis Hamilton a fost surprins la o petrecere împreună cu Selena Gomez...

Lewis Hamilton a fost surprins la o petrecere împreună cu Selena Gomez și Cara Delvingne

Lewis Hamilton a fost văzut la o petrecere de după Saturday Night Live din New York discutând cu Selena Gomez și Cara Delvingne. Actrița Gomez, în vârstă de 29 de ani, a fostgazda SNL și s-a împrietenit cu starul F1 în culise după spectacol, scrie The Sun.

Modelul devenit actriță, Cara Develigne ar fi fost și ea prezentă și ar fi stat de vorbă cu Hamilton.

Conform poveștii sale de pe Instagram, britanicul și-a petrecut ziua făcând alpinism înainte de a se îmbrăca elegant pentru petrecere.

Hamilton, în vârstă de 37 de ani, și Gomez au mai ieșit împreună înainte, la Premiile InStyle 2017.

Dar se pare că pilotul Mercedes este mai apropiat de Delevingne, după ce a socializat cu tânăra de 29 de ani la Met Gala din 2021.

Delevingne a mai participat la diverse gale și în trecut și a fost fotografiată ținând în mână panoul cu Hamilton la Marele Premiul de la Monaco din 2015.

Fanii lui Gomez au fost încântați să o vadă pe cântăreață discutând cu Hamilton.

Un utilizator Twitter a scris: “Am nevoie ca ei să se întâlnească acum”.

Un altul a adăugat: “Nu sunt pregătită să îi văd împreună pe aceștia”.

Hamilton a admirat priveliștile din New York, după ce a rămas în SUA de la Marele Premiu de la Miami, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Următoarea etapă pentru campionul mondial este o călătorie în Spania, ultima cursă în care i se va permite să poarte bijuterii și piercing-uri.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Al treilea arestat în dosarul drogurilor de la Buzău, recidivist, este fiul unui inspector din Primăria Buzău

Viața infracțională a tânărului traficant de droguri de mare risc și de risc „Boulică” a început în 2018, la vârsta de 17 ani....

„Să nu vă fie frică de reformă. România are nevoie de progres”

"Orice reformă va aduce lucruri bune. Să nu vă fie frică de reformă. România are nevoie de progres. Am venit în această lege...

Exclud un USL 2. Uniunea Social-Liberală a fost creată fiindcă exista un duşman, acel duşman se numea Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în...

”Haideţi să vorbim politic. USL s-a creat fiindcă exista un duşman, acel duşman se numea Traian Băsescu Eu nu am duşmani în politică....
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies