4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăLifestyleLarențiu Reghecampf, cu sechestru pe bunuri

Larențiu Reghecampf, cu sechestru pe bunuri

Anamaria Prodan a obținut o primă victorie în instanță! Lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce Judecătoria Buftea a respins cererea de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară.

În urmă cu ceva timp, Prodan a răbufnit în mediul online, după ce autoritățile au decis ca Bebeto să primească mai puțini bani decât a cerut ea inițial.

Judecătoria Buftea a hotărât să respingă cererea de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară. Între el și Anamaria Prodan au existat multe neînțelegeri cu privire la banii pe care antrenorul trebuia să-i ofere lui Bebeto lunar.

După mai multe cercetări, Judecătoria Buftea a luat decizia, iar lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus acum sechestru pe bunuri, asta din cauză că nu i-ar fi oferit fiului său banii pe care trebuia să-i dea lunar.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Nouriel Roubini prevestește venirea mamei crizelor economice

Niciun economist de marcă sau vreo instituție de consultanță financiară nu s-a hazardat în predicții asupra viitorului. Economistul Nouriel Roubini, supranumit “profetul crizei,” riscă...
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....

Xi Jinping merge într-o vizită oficială în Arabia Saudită

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va efectua, joi, o vizită oficială în Arabia Saudită, pe fondul tensiunilor pe care ambele ţări le au cu Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă