25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestyleLa naţionala Turciei se poartă ameninţările cu arma

La naţionala Turciei se poartă ameninţările cu arma

Doi fotbalişti de la naţionala Turciei refuză să se mai prezinte la prima reprezentativă după ce au fost ameninţaţi, cu un pistol, de un coechipier.

Gokhan Tore este fotbalistul înarmat care a băgat spaima în jucătorii Turciei.

"Fiul meu nu va mai juca la naţionala Turciei, atât timp cât Gokhan Tore va fi convocat, Hakan nu se va mai prezenta la convocări. La fel va proceda şi Omer Toprak", a declarat tatăl lui Hakan Calhanoglu, Huseyn, potrivit Bild, citat de jurnaliştii de la Digi Sport.

Tatăl lui Calhanoglu a povestit că, în timpul cantonamentului pentru meciul cu Olanda, de anul trecut, din ultima etapă a preliminariilor pentru turneul final din Brazilia, Gokhan Tore ar fi scos un pistol şi i-a ameninţat pe Hakan Calhanoglu şi Omer Toprak.

Hakan Calhanoglu şi Omer – jucători legitimaţi la Leverkusen. au fost convocaţi iniţial de Fatih Terim pentru meciurile Turciei cu Cehia , de azi, şi Letonia , din13 octombrie, din Grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2016, însă ulterior aceştia nu au mai figurat în lot, selecţionerul explicând absenţa lor prin motive medicale.

În schimb, Gokhan Tore de la Beşiktaş Istanbul se află în lot pentru aceste două întâlniri.

Turcia a pierdut primul meci din preliminariile pentru Euro 2016, 0-3 cu Islanda. Hakan Calhanoglu şi Omer Toprak au fost pe teren atunci, în schimb, Tore nu a făcut parte din lot.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă