2.6 C
Bucharest
Sunday, 26 November 2023
HomeLifestyleLa Craiova, Crăiasa Zăpezii dă startul magiei de sărbători. Târgul de Crăciun...

La Craiova, Crăiasa Zăpezii dă startul magiei de sărbători. Târgul de Crăciun de la Craiova îşi deschide porţile vineri, 17 noiembrie 2023

Iarna asta, descoperă bucuria copilăriei și vizitează unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa! De trei ori premiat la nivel european, Târgul de Crăciun din Craiova îşi deschide porţile vineri, 17 noiembrie 2023, la ora 18.30, într-o feerie de lumină.

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.

Image depicting an unidentified subject

Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii, pe care o vom regăsi în Piața Mihai Viteazul, unde totul este decorat până la cele mai mici detalii în culori alb-turcoaz. Anul acesta va fi un târg de poveste, avem foarte multe noutăți pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori și figurine diferite – pe tematica din piața respectivă. Tot la Craiova a fost montată cea mai mare roată care poate fi văzută anul acesta în România. Are 40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda. Așa că invităm pe toată lumea vineri, 17 noiembrie, ora 18.30, să vină la Craiova şi să aprindem împreună cele două milioane de luminiţe de la unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

Image of a scenic landscape in England

Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc.

Image of an unidentified object

Cu decorațiuni uimitoare, un brad uriaș, carusel, concerte, ateliere creative, patinoar, personaje de poveste, căsuțe spectaculoase și cu cele mai frumoase luminiţe de Crăciun din Europa, Craiova oferă cea mai frumoasă atmosferă de sărbători pentru familie.

Image of a landscape with a field and trees

Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis zilnic, între orele 12.00 – 22.00, până pe 2 ianuarie 2024.Cu o faimă ce a depășit granițele și cu vizitatori din întreaga lume, ediția 2023 vine cu îndemnul: Trăiește magia recunoscută dincolo de România!

UK landscape with vibrant autumn colors

Mai multe detalii pe pagina oficială de Facebook dedicată evenimentului – Târgul de Crăciun Craiova.

Cele mai citite
00:01:31

VIDEO. Proteste la nivel mondial. Se cere încetarea violenței împotriva femeilor

Protestatari din întreaga lume au mărșăluit sâmbătă (25 noiembrie) pentru a marca Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței Împotriva Femeilor. În Mexic, organizațiile pentru drepturile omului, împreună cu...

Vameșii demarează operațiunea „Pinocchio”

Lucrătorii Autorității Vamale Române vor desfășura în luna decembrie amplecontroale pe segmentul importurilor de jucării, concentrându-se în principal peidentificarea produselor susceptibile de contrafacere, într-o...

Hamas a eliberat încă 13 ostatici, în schimbul a 39 de palestinieni

Gruparea Hamas și statul Israel au realizat o nouă operațiune de eliberare de prizonieri, pe parcursul zilei de duminică, 26 noiembrie 2023. Hamas a...
Ultima oră
Pe aceeași temă