11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleJudecarea contestaţiei lui Jean Pădureanu amânată pentru 26 septembrie. Fostul om...

Judecarea contestaţiei lui Jean Pădureanu amânată pentru 26 septembrie. Fostul om de fotbal s-a lovit în penitenciar

Jean Pădureanu nu a putut fi prezent, azi, la Curtea de Apel Bucureşti, unde trebuia să se judece cererea de întrerupere a executării pedepsei. Motivul absenţei fostului om de fotbal din sala de judecată- Pădureanu a căzut în Penitenciarul Jilava şi s-a lovit la coloană.

Avocatul a prezentat în faţa Curţii de Apel Bucureşti un certificat medical care atestă că Jean Pădureanu este netransportabil din cauza unor leziuni la coloană pe care le-a suferit în urma unei căzături.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis astfel să amâne pentru 26 septembrie judecarea contestaţiei formulate de Jean Pădureanu împotriva deciziei Tribunalului Ilfov, prin care a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale.

În 12 iunie, Tribunalul Ilfov a respins cererea lui Jean Pădureanu de întrerupere, din motive medicale, a executării pedepsei de trei ani şi patru luni de închisoare, primită de fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa în dosarul transferurilor de jucători.

Instanţa a dispus, după ce a analizat expertiza medicală efectuată de Institutul Naţional de Medicină Legală, că nu este necesară întreruperea executării pedepsei lui Jean Pădureanu, întrucât bolile de care acesta suferă pot fi supravegheate şi tratate şi în reţeaua penitenciară, potrivit Mediafax.

Decizia Tribunalului Ilfov a fost contestată de Jean Pădureanu în 18 august, la Curtea de Apel Bucureşti, care va da o decizie definitivă în acest caz.

 

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă