9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleJimmy Bennett oferă propria versiune cu privire la abuzurile sexuale

Jimmy Bennett oferă propria versiune cu privire la abuzurile sexuale

“Totul s-a petrecut foarte repede”, a povestit el, avându-l alături pe avocatul său Gordon Sattro.

Actorul care avea atunci 17 ani a explicat că după ce a intrat în camera de hotel unde Asia Argento, fondatoare a mişcării #MeToo, îi dăduse întâlnire, aceasta l-a sărutat. “Mai întâi am crezut că este un gest prietenesc o demonstraţie de afecţiune, dar sărutările ei au devenit mai prelungite şi mi-am dat seama că dorea altceva”, a explicat actorul şi rock-erul american în vârstă azi de 22 de ani.

Apoi m-a cuprins cu braţele, m-a dus spre pat şi mi-a scos pantalonii, a spus el, subliniind că a urmat “un raport sexual complet”. Asia Argento, cu 20 de ani mai în vârstă decât actorul, a negat orice relaţie sexuală cu Jimmy Bennett, dar a recunoscut că i-a oferit o sumă de bani.

Tânărul şi avocatul său au confirmat că au pretins 3,5 milioane de dolari actriţei italiene. Aceasta i-ar fi oferit doar 380.000 de dolari, potrivit New York Times, însă avocatul lui Bennett a evocat la rândul său o sumă de 200.000 de euro.

Întrebat despre tăcerea sa privind această agresiune sexuală şi despre pretinderea unei compensaţii financiare prezentate după atâţia ani, Jimmy Bennett a explicat că a trecut printr-o perioadă de confuzie după această agresiune care, potrivit lui, i-a schimbat viaţa.

În mod paradoxal, mişcarea #MeToo i-a dat curaj să ceară sfatul unui avocat, a spus el. “Nu doream să o discreditez pe Asia”, asigură el, justificând cererea sa de compensaţie financiară şi precizând că nu s-a gândit că cineva va crede în versiunea lui asupra faptelor.

El a precizat că a cedat în faţa avansurilor Asiei Argento şi pentru că aceasta a spus că vrea să facă un film cu el. “Am avut o mare încredere în Asia”, a spus el, “dar ea a făcut abuz de putere”.

Asia Argento a devenit o importantă purtătoare de cuvânt a femeilor victime ale violenţelor din industria filmului, după ce a povestit că a fost violată la 21 de ani de producătorul Harvey Weinstein în camera sa de hotel, în timpul festivalului de la Cannes din 1997.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă