Jennifer Lopez îşi îndeamnă fanii să se opună separării familiilor de imigranţi

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a postat pe Instagram o pledoarie emoţionantă prin care îşi îndeamnă fanii să se opună politicii de separare a copiilor imigranţi de părinţii lor reţinuţi de autorităţi pentru intrarea ilegală în Statele Unite, potrivit Press Association.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2018 - 12:49

''Când citesc ştirile despre separarea copiilor de familiile acestora, nu pot să nu mă gândesc la propriii copii. Nu pot să-mi imaginez o lume în care mi-ar fi smulşi din braţe şi ar fi duşi într-un loc asemănător unei închisori, departe de casă'', a postat vedeta pe reţeaua de socializare.

''Cred că n-o să uităm niciodată acest moment, faptul că am fost martorii acestor atrocităţi, pentru că asta sunt. În mod sigur, tăcerea nu este o soluţie'', a adăugat cântăreaţa.

''Pentru că sunt de origine latină şi, după cum ştiţi foarte bine, o mândră locuitoare a Bronxului dintr-o familie de portoricani, noi şi ceilalţi oameni de diferite rase, origini, culturi am contribuit la îmbogăţirea acestei ţări. Retorica din ultimul timp referitoare la negarea constantă a contribuţiei noastre trebuie să înceteze. Este vorba despre drepturi elementare ale omului şi decenţă'', a scris vedeta.

Actriţa şi-a îndemnat fanii să-şi contacteze parlamentarul care îi reprezintă şi să-i ceară răspunsuri pentru această situaţie.

''Vreau de asemenea să rămâneţi plini de speranţă, credinţă şi dragoste. Este în puterea voastră'', a încheiat actriţa postarea.

Joi, prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost criticată pentru mesajul ''I really don't care, do u?'' ("Mie nu-mi pasă, vouă?") inscripţionat pe jacheta cu care s-a îmbrăcat în timpul vizitei la un centru pentru copiii imigranţi despărţiţi de părinţi.

Preşedintele Trump a spus că mesajul se adresa de fapt companiilor media.

În faţa valului de critici, preşedintele Trump a semnat miercuri un ordin executiv pentru a pune capăt separării de părinţi a copiilor imigranţilor ilegali.

Comentarii