Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

International Autotest Challenge 2018 etapa 2 - Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea

International Autotest Challenge 2018 etapa 2 - Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea

Argeșeanul, Ponea Ovidiu, urmat de doi bucureșteni, Hâncu Vlad George și Simion Daniel, sunt cei care au dominat a doua etapă a INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018, care s-a desfășurat duminică, 17 iunie, la Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2018 - 16:12

Argeșeanul,  Ponea Ovidiu, medaliat cu aur în clasamentul open, a obținut și titlul de Cel mai bun timp al zilei. Într-o luptă foarte strânsă și spectaculoasă, pe următoarele două poziții s-au clasat bucureștenii Hâncu Vlad George și Simion Daniel. Toți trei au terminat în aceeași secundă, primii doi fiind la o diferență de numai trei zecimi de secundă!

În condiții de concurs dificile, 54 de concurenți, veniți din toată țara, și-au demonstrat abilitățile în conducere și au ținut publicul cu sufletul la gură, oferind un spectacol total!

Gazda  concursului,  Shopping  City  Râmnicu  Vâlcea,  prin  reprezentantul  sau,  domnul  Marius MATEESCU, ne-a pus la dispoziție un spațiu foarte generos și ne-a oferit condiții excelente de concurs.

 

În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători:

- la grupa Avansați, clasa 1, Simion Daniel

- la grupa Avansați, clasa 2, Popa Mihai Alexandru

- la grupa Avansați, clasa 3, Tatulescu Stefan

- la grupa Avansați, clasa 4, Ponea Ovidiu

- la grupa Debutanți, clasa 1, Olteanu Alexandru

- la grupa Debutanți, clasa 2, Stan Adiel

- la grupa Femina, Popescu Monica

- la grupa Juniori, clasa 1, Duma Bogdan

- la grupa Juniori, clasa 2, Hâncu Vlad George

- la grupa Modificate, Hâncu Vlad George

 La echipe, a ieșit învigătoare AMI RACING, urmată la doar cateva puncte de TOP GARAGE și RALLY DREAM TEAM.

Mulțumim gazdei, Shopping City Râmnicu Vâlcea, partenerilor: Automobil Clubul Român, Supercargo Vâlcea și sponsorilor noștri: Eurocar Service Teleorman, Plus Autotrade, Autozone- Vianor, Angelli, Primexprod Râmnicu Vâlcea, Tegee International, Centrul medical NICOMED București, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.

Comentarii

loading...